|
||
| Mucize'ye ne dersiniz arkadaşlar. Burak'ın en güzel şarkısı bu şarkı bence.... | ||
|
||
| harika bence de burak süper söylemiş süper ya ne diim mvö işte ya | ||
|
||
| "Aptallığın bile tam bana göre çocuksun sende.. Yok yok yoyk bu mutluluktan ağlıycam şimdi" Olabilir mi bu kadar güzel bişey ya. Sağol Burak... |
||
|
||
evt güzel bir şarkı
|
||
|
||
| "Güneş doğdu ruhuma.sustum umudumu gördüm onda..!" Bence Burak Güven in söylediği en güzel parça. Mucizevi bir şarkı |
||
|
||
muhteşem bir şarkı burak abi gerçekten çok güzel söylemiş...Bu şarkıyı dinlediğimde yeniden hayat doluyorum ve kendimi gerçekten iyi hissediyorum
|
||
|
||
| aptallığın bile tam bana göre.. çok sevimli sözler bunlar.. | ||
|
||
| ilk dinlediğimde anlamadığım bir nedenle ağlama gereksini mi duyduğum bir şarkı | ||
|
||
ilk dinlediğimde anlamadığım bir nedenle ağlama gereksini mi duyduğum bir şarkı evet.ben de aynen öyle oldum...şarkıyı dinledikçe ağlayasım geliyor.. |
||
|
||
| taptığım parçalardan biridir | ||
|
||
| burak abiye yakışan şarkılardan biri.ya zaten söylediği şarkıların tümü yakışıyor da benimki de laf işte.. | ||
|
||
Gerçekten de burak abinin sesine çok iyi giden,en sevdiğim bırak zaman aksın şarkılarından biri daha
|
||
|
||
burak abimizin en güzel şarkısı bana göre... ne zaman üzgün olsam ve ağlıyacak gibi olsam bu şarkıyı dinlerim... 'ağlıycam şimdi' yerlerini burakla birlikte söylerim... burak 'yok yok yok yok' dedikçede ona söz vermişçesine sanki, ağlamam ve moralim düzelir... (komik eglebilir ama mvö şarkılarıyla aramda hep böyle bir bağ olmuştur eminim çoğunuz da buna benzer şeyler yaşamışsınızdır... ) nedense en güzel yeri bence ikinci kez 'ağlıycam şimdi' dedikten sonra 'yapma' deyişi... çok hoş ve etkileyici söylenen bir kelime
|
||
|
||
burak abimizin en güzel şarkısı bana göre... ne zaman üzgün olsam ve ağlıyacak gibi olsam bu şarkıyı dinlerim... 'ağlıycam şimdi' yerlerini burakla birlikte söylerim... burak 'yok yok yok yok' dedikçede ona söz vermişçesine sanki, ağlamam ve moralim düzelir... (komik eglebilir ama mvö şarkılarıyla aramda hep böyle bir bağ olmuştur eminim çoğunuz da buna benzer şeyler yaşamışsınızdır... ) nedense en güzel yeri bence ikinci kez 'ağlıycam şimdi' dedikten sonra 'yapma' deyişi... çok hoş ve etkileyici söylenen bir kelime ![]() gerçekten orası öyle,ağlıycam şimdi yapma!!çok güzel söylüyor burak abi bir de,onun da etkisi var.bir de "güneşli gün yalanlarıyla avundum" kısmını ben çok seviyorum..ayrıca "bir şey bilsem söyliycem seni sevdiğimden başkaaaa..."ya böyel şarkının şu kısmını çok seviyorum olayına girince ayıramıyorum!off ya!!bu şarkının da tamamı güzel işte.ağzına sağlık
|
||
|
||
| bu şarkıyı canlı dinlemek isterdim | ||