mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Bırak Zaman Aksın

Konu: Mucize

Sayfa: 1 [ 2 ] 3

25.10.2006 19:34:28
bu şarkıyı canlı dinlemek isterdim

ben de isterdim ama mvö artık konserlerde eski şarkılarını hemen hemen hiç söylemediği için dinleyemeyeceğiz Cry Cry

charmed 25.10.2006 19:36:43
"aptallığın bile tam bana göre çocuksun sende.." harika bir söz bu yaa
malesef hiç çalmıyorlar bu şarkıyı ama onun yerine her konserde "cambaz"ı çalarlar....

25.10.2006 19:44:34
evet dys yi tamamen çalmayı bir bıraksalar çok güzel olcak konuyu saptırmayalım tabi bende birara eski bir performans görüntüsü vardı orda canlı canlı mucizeyi görmüştüm

25.10.2006 19:46:19
evet dys yi tamamen çalmayı bir bıraksalar çok güzel olcak konuyu saptırmayalım tabi bende birara eski bir performans görüntüsü vardı orda canlı canlı mucizeyi görmüştüm

bir ara mı vardı Huh şimdi yok mu yani Cry varsa siteye koyar mısın diyecektim Cry

Koledoyuran 26.10.2006 10:31:44
buda bza'dır..bu sayede iyidir benim için..
ki sözlerin aşırı büyüdüğü bir albümdür o..
bir boşluktur bu aptallık ve böylece doldurulur..

26.10.2006 18:07:24

bir ara mı vardı Huh şimdi yok mu yani Cry varsa siteye koyar mısın diyecektim Cry
bilmem ki bakarım duruyodur belki çok da güzeldi ya ben onu  nasıl kaybettim Grin

26.10.2006 18:08:39

bilmem ki bakarım duruyodur belki çok da güzeldi ya ben onu  nasıl kaybettim Grin

sen beni çatlatacaksın böyle Grin Grin n'olur bulursan koy, bana dünyaları vermiş gibi olursun Grin Grin

yete_artık 26.10.2006 22:53:00
burak ın daha çok şarkıya vokal yapmasını istiyorummmmm....

27.10.2006 11:17:53
isyan ha harun tekin sussun falan Grin Grin bencede sadece sonu belli değil balıklar mucize isteriz isteriz Grin

nes-li-han 07.12.2006 17:36:59
'Güneş doğdu ruhuma sustum umudumu gördüm onda'
'Aptallığın bile tam bana göre çocuksun sende' Süper sözler ya,Burak'ın ağzına sağlık valla ne kadar güzel yorumlamış bu şarkıyı,sesi çok güzel ya:)

13.01.2007 21:58:36
mucize?

güneş doğdu ruhuma
sustum, umudumu gördüm onda
bir şey bilsem söyliycem
seni sevdigimden başka

aptallığın bile tam bana göre
çocuksun sen de
yok yok yok, bu mutluluktan
ağlıycam şimdi
yok yok yok yok
ağlıycam şimdi, yapma

bir sözüm bin yere gider, en sonunda
gözlerime bir bak yeter

mutfakta çıplak ayak sesin
huzur mu bu, mucize arzusu
sonsuzdum ve mahvoldum
güneşli gün yalanlarıyla avundum

üzüntülü anlarımda, bir "mucize" beklediğimde bu şarkıyla "avundum"

* Nevermind(!) 27.01.2007 09:33:15
burağın yine mükemmel seslendirdiği şarkılardan ..

»aTua 30.01.2007 17:26:55
Aptallığın bile tam bana göre, çocuksun sen de Cheesy
Ama konserlerde hiç söylemiyorlar kii Cry Cry Cry

TorTu 09.04.2007 16:24:48
mucize? bir yalan benim için zor zamanlarımda sığındığım gerçek bir yalan,mutluluk oyunu..huzur veriyor,mutlu ediyor mucize?m..tesadüfi "iyi ki"lerle dolu...

TorTu 22.05.2007 16:22:25
sonsuzdum ve mahvoldum
güneşli gün yalanlarıyla avundum

Talı limondan vazgeçtim avunamıyorum güneşli gün yalanlarıyla..şarkıda bana hitap eden bi bu bölüm kaldı bir zamanlar silinmiş bölümüm,bazı mucize?ler gidince bazı mucize?lerde eksilme oluyormuş...artık o mucize? arzusu huzur vermiyor,doğrusu acıdan başka hiç bişey vermiyor ama..

Sayfa: 1 [ 2 ] 3