|
||
bu şarkıyı canlı dinlemek isterdim ben de isterdim ama mvö artık konserlerde eski şarkılarını hemen hemen hiç söylemediği için dinleyemeyeceğiz
|
||
|
||
| "aptallığın bile tam bana göre çocuksun sende.." harika bir söz bu yaa malesef hiç çalmıyorlar bu şarkıyı ama onun yerine her konserde "cambaz"ı çalarlar.... |
||
|
||
| evet dys yi tamamen çalmayı bir bıraksalar çok güzel olcak konuyu saptırmayalım tabi bende birara eski bir performans görüntüsü vardı orda canlı canlı mucizeyi görmüştüm | ||
|
||
evet dys yi tamamen çalmayı bir bıraksalar çok güzel olcak konuyu saptırmayalım tabi bende birara eski bir performans görüntüsü vardı orda canlı canlı mucizeyi görmüştüm bir ara mı vardı şimdi yok mu yani varsa siteye koyar mısın diyecektim
|
||
|
||
| buda bza'dır..bu sayede iyidir benim için.. ki sözlerin aşırı büyüdüğü bir albümdür o.. bir boşluktur bu aptallık ve böylece doldurulur.. |
||
|
||
evet dys yi tamamen çalmayı bir bıraksalar çok güzel olcak konuyu saptırmayalım tabi bende birara eski bir performans görüntüsü vardı orda canlı canlı mucizeyi görmüştüm bir ara mı vardı şimdi yok mu yani varsa siteye koyar mısın diyecektim ![]()
|
||
|
||
evet dys yi tamamen çalmayı bir bıraksalar çok güzel olcak konuyu saptırmayalım tabi bende birara eski bir performans görüntüsü vardı orda canlı canlı mucizeyi görmüştüm bir ara mı vardı şimdi yok mu yani varsa siteye koyar mısın diyecektim ![]() ![]() sen beni çatlatacaksın böyle n'olur bulursan koy, bana dünyaları vermiş gibi olursun
|
||
|
||
| burak ın daha çok şarkıya vokal yapmasını istiyorummmmm.... | ||
|
||
isyan ha harun tekin sussun falan bencede sadece sonu belli değil balıklar mucize isteriz isteriz
|
||
|
||
| 'Güneş doğdu ruhuma sustum umudumu gördüm onda' 'Aptallığın bile tam bana göre çocuksun sende' Süper sözler ya,Burak'ın ağzına sağlık valla ne kadar güzel yorumlamış bu şarkıyı,sesi çok güzel ya:) |
||
|
||
| mucize? güneş doğdu ruhuma sustum, umudumu gördüm onda bir şey bilsem söyliycem seni sevdigimden başka aptallığın bile tam bana göre çocuksun sen de yok yok yok, bu mutluluktan ağlıycam şimdi yok yok yok yok ağlıycam şimdi, yapma bir sözüm bin yere gider, en sonunda gözlerime bir bak yeter mutfakta çıplak ayak sesin huzur mu bu, mucize arzusu sonsuzdum ve mahvoldum güneşli gün yalanlarıyla avundum üzüntülü anlarımda, bir "mucize" beklediğimde bu şarkıyla "avundum" |
||
|
||
| burağın yine mükemmel seslendirdiği şarkılardan .. |
||
|
||
Aptallığın bile tam bana göre, çocuksun sen de ![]() Ama konserlerde hiç söylemiyorlar kii
|
||
|
||
| mucize? bir yalan benim için zor zamanlarımda sığındığım gerçek bir yalan,mutluluk oyunu..huzur veriyor,mutlu ediyor mucize?m..tesadüfi "iyi ki"lerle dolu... | ||
|
||
| sonsuzdum ve mahvoldum güneşli gün yalanlarıyla avundum Talı limondan vazgeçtim avunamıyorum güneşli gün yalanlarıyla..şarkıda bana hitap eden bi bu bölüm kaldı bir zamanlar silinmiş bölümüm,bazı mucize?ler gidince bazı mucize?lerde eksilme oluyormuş...artık o mucize? arzusu huzur vermiyor,doğrusu acıdan başka hiç bişey vermiyor ama.. |
||