|
||
burak'ın harika şarkılarından biri...çok güzel,çok sevimli,biraz da hüzünlü bir şarkı...çok sevdiğimi söylememe gerek yok sanırım...
|
||
|
||
SÜper şarkı yaa Çok seviorum Çokkkk
|
||
|
||
| en sevdiğim mor ve ötesi şarkılarındandır ve benim için yeri çok ayrıdır | ||
|
||
aptallığın bile tam bana göre çocuksun sen de.. şu günlerde çokça söylediğiğm şarkı. çok sevimli,, seviyorum ya
|
||
|
||
| birşey bilsem söyliycem seni sevdiğimden başka | ||
|
||
| mutfakta çıplak ayak sesin '' bu sesin nasıl bir şey olduğunu hayal ederim .çıplak bir ayak ses çıkarabilir mi ? bu sesi duyabilen var mı ! ses,sözler ,şarkı mükemmel |
||
|
||
| aptallığın bile tam bana göre çocuksun..! burak abinin seslendirdiği muhteşem şarkılardan sadece bir tanesii <3 |
||
|
||
| bir şey bilsem söylicem seni sevdiğimden başkaa (: Tatlı bir Burak Güven yorumu (: |
||
|
||
bu şarkıyı burak abinin söylemesi çok iyi çünkü burak abinin sesi çok tatlı,şarkıya çok uymuş,çok seviyorum bu şarkıyı da.
|
||
|
||
| sustum umudumu gördüm onda | ||
|
||
| burak abimiz yaptı genel kıyağını yine muhtesem bir şarkı | ||
|
||
aptallığın bile tam bana göre çocuuuksun sende!!!!!! bir ara defterlerimi süsleyen şarkı kesiti ![]() çook seviyorum bu şarkıyı süper
|
||
|
||
| mutfakta cıplak ayak sesin huzur mu bu mucize arzusu.....burak abinin sesi harika oluyor bu şarkıda. |
||
|
||
| birşey bilsem söylicem seni sevdiğimden başka çok bir şarkı ya ve çok güzel Burak Güven yorumu. |
||