|
||
28 Temmuz Cuma günü bir takım etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Yüzümüzü her zaman Barış'tan yana dönen Barışarock olarak son dönemde Ortadoğu'da yaşanan sorunlara kayıtsız kalamıyoruz, kalmamalıyız. Bu nedenle şimdilik önümüzdeki ilk etkinliğe İstanbul'da ki tüm aktivistlerimizi bekliyoruz. Cuma günü saat: 15.30'da Taksim Gezi Parkı'nda DİSK'in açtığı çadıra Mor ve Ötesi ile birlikte destek ziyaretinde bulunuyoruz. Daha sonra hep birlikte Galatasaray Lisesi önünde Küresel Barış ve Adalet Koalisyonu'nun Galatasaray Lisesi önünde açtığı İsrail'i durdurun standına yürüyoruz. Aynı günün akşamı ise saat: 20.00'de Taksim AKM'nin önünde Sivil Toplum Kuruluşları, Sendikalar, Meslek Örgütleri, Siyasi Partiler ve bireylerin katılımıyla Dolmabahçe'ye meşaleli Barış yürüyüşü gerçekleştiriyoruz. Tüm aktivistlerimizi bu önemli barış etkinliklerine bekliyoruz. ![]() |
||
|
||
| umarım mvo geliyo diye amacından şaşmaz... | ||
|
||
| inşllah ya onlarda bizim gibi insan herkes katılmalı yane bu sadece mor ve ötesi değil | ||
|
||
he he millet ne giysem makyaj yapsammı diye hazırlık yapıyo
|
||
|
||
Harun Tekin ve Kerem Kabadayı barış için Taksim'de! Resmi sitede de açıklandı
|
||
|
||
| ayrıntılı bilgi için: [/font] Ben de katılmak istiyorum ama annem izin vermiyor''coplanmak istiyorsan git.'' diyor. bu yürüyüşün izinle yapıldığını anlatıyorum ama polislerin ordaki insanları copla döveceğini söylüyor. 16 yaşında olduğum için pek karşı çıkamıyorum. 18 yaşına kadar bekle diyor annem ama ben 2 yıl beklerim ama dünya beklemez.offf ........ ![]() dünyada yaşayan ve barış isteyen biri olarakbu yürüyüşe katılmak için neden 18 yaşını beklemem gerek?polis korkusundan bu mitinglere katılmamak ne kadar doğru.? |
||
|
||
umarım mvo geliyo diye amacından şaşmaz... umarım böyle bişey olmaz bende gitmeyi çok isterdim ama ankara da yaşamanın gözü kör olsuuun
|
||
|
||
| ya niye ankara uyuyo bende ankdayım | ||
|
||
evet bende biraz önce resmi sitede okudum.harun ve kerem kabadayı böyle bi yürüyüşe katılarak duyarlılıklarını göstercekler yine.ist lilerin haberi olsun.kaçırmayın derim valla. ***zamanın ruhu terkediver dünyayı*** savaşa hiç gerek yok! |
||
|
||
evet savaşa hiç gerek yok böyle giderse dünyada sadece güçlü olanlar kalıcak buarada bi ark bana amerika olmasaydı israil bu savaşa giremezdi dedi ve nedense herşeyin altından amerika çıkıyo farkındaysanız
|
||
|
||
| işte yine kendilerine yakışanı yaptılar | ||
|
||
| bence Dünya artık yangın yeri.. koltuklarımıza kurulup, televizyonlarımızdan her gün insanların katledilmesini izlemek ve garip bir hüzne kapılarak “elimizden Bir şey gelmiyor” yalanın arkasına sığınmak bir sahtekarlık ve onursuzluktur.. bu yüzden mvö yü bu duyarlılıklarından dolayı tekrardan tebrik ederim.barışa yapılann bu yürüyüşte onları sonuna kadar desteklioruz |
||
|
||
he he millet ne giysem makyaj yapsammı diye hazırlık yapıyo ![]() genç kızlarımızın eline fırsat geçti valla...tek temennim ulaşması gereken yere ulaşır bu olay ve "bilinçli" bireyler çoğunlukta olur
|
||
|
||
he he millet ne giysem makyaj yapsammı diye hazırlık yapıyo ![]() genç kızlarımızın eline fırsat geçti valla...tek temennim ulaşması gereken yere ulaşır bu olay ve "bilinçli" bireyler çoğunlukta olur ![]() AMİNNN |
||
|
||
| ankara uyumuyor ki,28 Temmuz-4 Ağustos arası Küresel BAK Ankara etkinlikleri aşağıda; Küresel BAK aktivist toplantısı 28 Temmuz Cuma saat:17.30 Yer: MMO Suat Sezai Gürü Konferans Salonu Küresel BAK Filistin’le Dayanışma Eylemi 29 Temmuz Cumartesi saat: 18.00 Yer: Yüksel Caddesi İnsan Hakları Anıtı Önü Küresel BAK aktivist toplantısı 04 Ağustos Cuma saat:17.30 Yer: MMO Suat Sezai Gürü Konferans Salonu Her gün Konur Sokak'ta BAK Standı açılıyor. |
||