|
||
CELLULAR![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yönetmen David R. Ellis Senaryo Larry Cohen, Chris Morgan Oyuncular Caroline Aaron, Brenda Ballard, Kim Basinger, Will Beinbrinck, Jessica Biel Filmin Türü Aksiyon,suç,drama,gizem,gerilim Orijinal Adı Cellular Yapımcı Firma Electric Entertainment [us] Yapım Yılı 2004 Yapım Ülkesi ABD Orijinal Dili İngilizce Filmin Süresi 94 dakika Resmi Sitesi http://www.cellularthemovie.co.. Vizyon Tarihi 1.açıklama: Ryan'ın cep telefonu çaldığında gördüğü numara tadığı birine ait değildir.Parazitli hattın öbür ucundaki seste öyle...Korku ve panik içinde Jessica Martin adında bir kadın kaçırıldığını söyleyerek kendisinden yardım istemektedir..Ryan bu tesadüfi telefon görüşmesiyle inanılmaz bir maceraya atılır.Kadını kurtarabilmek için cinayet ve aldatmacalarla dolu bir araştırmaya koyulan genç adamı hattın öbür ucunda ne beklemektedir???2. açıklama: “Cellular”da genç bir adam, telefonuna gelen yanlış bir çağrıyla, kendisini tanımadığı bir kadının yaşamını kurtarmak için zamana karşı zorlu bir yarışın içinde buluyor… Jessica Martin isimli bir kadın, Ryan isimli genç adamın cep telefonunu arayarak yardım ister. Kaçırıldığını ve öldürülmek üzere olduğunu söyleyen kadın, kocasının ve çocuğunun da tehlikede olduğunu bildirir. Kadın nerede olduğunu söyleyememektedir. Üstelik Ryan’ın şarjı bitmek üzeredir ve telefon susarsa, kadın da sonsuza dek susacaktır... SÜPER ÖTESİ BİR FİLM!!!!KAÇIRMAYIN DERİM!!!.... ![]() |
||
|
||
| Süper ötesi... |
||
|
||
| İzlerim ya merak ettim. | ||
|
||
İzlerim ya merak ettim. İzlee......HERKES İZLESİN!!!!!!!!!!
|
||