|
||
| ttnet daha güzeLdi..Türko reklamını nedendir bilinmez hiç sevemedim.. | ||
|
||
ttnet "ardacım takımın beyndir beyni evet teyzecm ardacığıMIZ takımın beyniydi beyni "atarsa semih atar"oda doğruyduu süper bi reklam süper
|
||
|
||
| hepsi güzeldi ama hangisinin hangisi olduğunu unuttum.ama coca cola'lı olanları sevmedim. | ||
|
||
ttnet "ardacım takımın beyndir beyni evet teyzecm ardacığıMIZ takımın beyniydi beyni EVET ANNELER SANKİ OLACAK ŞEYLERİ ÖNCEDEN BİLMİŞLER "atarsa semih atar"oda doğruyduu süper bi reklam süper ![]()
|
||
|
||
| hepsi güzeldi ama ttnet ve ülkerin reklamları daha güzeldi | ||
|
||
ttnet "ardacım takımın beyndir beyni evet teyzecm ardacığıMIZ takımın beyniydi beyni "atarsa semih atar"oda doğruyduu süper bi reklam süper ![]() bence de o reklam en iyisiydi
|
||
|
||
Bence önce Türko lar sonra da Ülker...Ülker in şarkısı çok güzeldi...
|
||
|
||
nefret Kesinlikle ![]()
|
||
|
||
YER GÖK İNLESİN BU SESİ DİNLESİN HEP SENİNLEYİZ TÜRKİYE!!! tabiki de ülker !!!Hep Türkiye, Her zaman Türkiye.. Her zaman ülker
|
||
|
||
Türko dedim ben izlerken tüylerim diken diken oluyordu gerçektende sanki doğaüstü varlıklardı muhteşem anlar yaşattılar bize
|
||
|
||
| bence türkonun reklamı | ||
|
||
Ülker bence ama diğerleri de çok güzeldi
|
||
|
||
Türko dedim ben izlerken tüylerim diken diken oluyordu gerçektende sanki doğaüstü varlıklardı muhteşem anlar yaşattılar bize aynen
![]() |
||
|
||
türkoyu cok sewmistim ama ttnet te en son reklamı cok guseldı anneler fln oda cok hosuma gitmisti
|
||