|
||
| Mor ve Ötesi'nin en hareketli 2 yılını hep birlikte yarattık.Bizi dinleyen konserlerimize gelen,söyleşilerde,imza günlerinde bizimle buluşan ve yaptıklarımıza kayıtsız kalmayan herkese çok teşekkürler. Karşılaştıkları bütün zorluklara rağmen,görevlerini büyük bir özveri ve ustalıkla yerine getiren eşsiz turne ekibimizin tüm üyelerine teşekkür ederiz. Kerem Özyeğen Hayatı boyunca dokunduğu her insana değer katmış olan büyük öğretmenim,Ayla Özyeğen'e sonsuz teşekkürler. Burak Güven Gülizar Akkanat,Ayşe Sezrman,Çiçek Kanter,Mehmet Aksın,Beysun Gökçin,"tavşan kaptan" mürettebatı,canım ailem,destek ve sevgileriniz için sonsuz teşekkürler. Harun Tekin Aylin Demiral,Ayşe-Fırat-Pelin Tekin,Cem Mumcu,Day,Engin Geçtan,Hakkı Arpacıoğlu,Haşmet Babaoğlu,Janset-Tarkan,Kanat Atkaya,Kayte-Ketche,Koray Candemir,Kürşad,Melis Danişmend,Meral Mutlu,Ömer Madra,Şafak Çatalbaş,Tolga Akyıldız,Üç Türk Epistemoloğu,Yasemori,Zeynep Büyükbayrak Kerem Kabadayı Sevgili Ailem,Müjde-Ülkü-Sanem Kabadayı,Semiha Şahin,Murat Kabadayı ve ailesi,Miray Onbulak ve ailesi,Selin Savaşer ve ailesi,Ayça Tabuk,Cihangir Gündoğdu,Deniz Alemdar,Erdem Akın ve ailesi,Fatma Türe,Hakan Karabey,Kerem Ünüvar,Mehmet Atılgan,Mehmet Ayan,Murat Güler,Gül Neşe Doğusan,Şaşkın kedi bebeği Umut ve isim annelerinin en tatlısı Umut Yıldırım,Yoluma ışık tutan birbirinden değerli öğretim üyeleri,Günkut Akın,Lucianne thys-şenocak,Selçuk Esenbel,Afife Batur,Ayla Ödekan,Zeynep Kuban,Machiel Kiel,Cankut Örmeci ve tüm "istanbul üniversitesi mimarlık tarihi anabilim dalı" üyeleri,dünyanın en güzel davullarını üreten İsmail Ezel;Türker Çakıroğlu,Ali Yılmaz,Onur Özdemir,Zeki Bayrak,Hülya Çetinkaya,Çiğdem Kurtonur,vet. hekim Zehra Satıluşağı,Üniversite konseyleri derneği,Odtü sosyalist düşünce topluluğu |
||
|
||
Kerem Özyeğen abinin yorumu beni çok duyguLandırdı
|
||
|
||
| canımız kEREM öZYEĞEN ABİMİZN YORUMU SÜPER OLMUŞ İÇİMM ERİDİ | ||
|
||
o kadar çok kişiye teşekkür ettiler bir ben eksiğim yani ![]() off gerçekten Kerem Özyeğen'in yorumu çok güzel... |
||
|
||
o kadar çok kişiye teşekkür ettiler bir ben eksiğim yani
![]() off gerçekten Kerem Özyeğen'in yorumu çok güzel... gerçekten çok duygulandım |
||
|
||
keremö çok duygusal ya herkesi üzüyo benide çok gzl bi laf etmiş onu tebrik ediyorum cnm benim yaa
|
||