|
||
| Yepyeni bir program TRT2'de! ''Gece Yolcuları ile Gecenin Sesi'' her pazartesi akşamı müzik severlerle buluşuyor. Yaz ekranında, sohbet ve canlı müzik eşliğinde Gece Yolcuları , ''Gecenin Sesi'' programı TRT2' de başladı. Ünlü konuklar,sıcak sohbetler, konser tadında canlı performanslar ve daha fazlası her pazartesi TRT2' de ''Gece Yolcuları ile Gecenin Sesi''nde . . . "GECE YOLCULARI İLE GECENİN SESİ" HER PAZARTESİ AKŞAMI TRT2'DE SAAT 23:30'DA. dün nev vardı konukları arasında izledim gerçekten çok güzeldi.. |
||
|
||
hiç duymadım reklamını falan,sağ ol haber için.
|
||
|
||
gördüm beşi birden sunuyor...zor olmuyor mu acaba ???
|
||
|
||
| bu haftanın konuğu BERTUĞ CEMİL ... | ||
|
||
| cidden bende hiç duymadım ya bakarım belki bir ara
|
||
|
||
cidden bende hiç duymadım ya bakarım belki bir ara ![]() ayıp sana... çok renkli geçiyor,mordaşlar...yalnız zaman dilimi çok kısıtlı...bir saat... ![]() |
||
|
||
Tamam tamam iki gün sonra izlicem mutlaka sonra raporda veririm istersen bakalım nasılmış
|
||
|
||
| Güzel bir programa benziyor...mutlaka izlerim | ||
|
||
her gece izliyorum.. yani olduğu geceler ama süper program geçenlerde bir nev konuktu güzel program doğrusu..
|
||
|
||
| bu haftaki konuğu sanırsam Bertuğ Cemil... | ||
|
||
izledim dün akşam nilgül falan geldi hatta, bertuğ cemille düet yapmışlar falan yalnız 5 kişi birden çok ilgincime gitti.. ama güzelmiş haftaya da seksendört konuk daha sonraki haftalarda kıracı çağırcaklarmış falan
|
||
|
||
izledim dün akşam Kıraç geliyorsa olay bitti. bir daha bu programı izlemiyorum.. adama çok gıcığım çünkü.. nilgül falan geldi hatta, bertuğ cemille düet yapmışlar falan yalnız 5 kişi birden çok ilgincime gitti.. ama güzelmiş haftaya da seksendört konuk daha sonraki haftalarda kıracı çağırcaklarmış falan ![]()
|
||
|
||
| Gece Yolcuları'nın sunumu ile 21 Temmuz Pazartesi Trt 2 'de "Gecenin Sesi " adlı programın bu haftaki konuğu; "Seksendört" grubu. canlı performansları ve hoş sohbetleriyle Gecenin Sesi 21 Temmuz Pazartesi akşamı 23:30'da Trt 2'de. izlenmez mi bu yaa..
|
||
|
||
hatırlatma için sağol mvo_only4me yorgunluktan öldüğüm halde izliycem Seksendört'ü
|
||
|
||
izledim dün akşam Kıraç geliyorsa olay bitti. bir daha bu programı izlemiyorum.. adama çok gıcığım çünkü.. nilgül falan geldi hatta, bertuğ cemille düet yapmışlar falan yalnız 5 kişi birden çok ilgincime gitti.. ama güzelmiş haftaya da seksendört konuk daha sonraki haftalarda kıracı çağırcaklarmış falan ![]() öyq gibi bende gıcıgım bu gece izliyorummmm
|
||