|
||
ne kısa bir programmış ya 1 saat sürdü,ben daha uzun bekliyordum ![]() Erdem'in boynundaki neydi ben puşiye benzettim..bütün Seksendört üyeleri kilo almış Erdem'in gözlerinin altı benim gözler gibi morarmış ![]() o akustik çok kötüydü bence albümündeki daha güzeldi.. ölürüm hasretinle'de Tuna bir koptu zaten nakaratta dedim ne oluyor ![]() seviyorum bu grubu
|
||
|
||
seviyorum bu grubu ![]() dün bende izledim, ve izledikten sonra ayni seyi bende dedim
|
||
|
||
ne kısa bir programmış ya 1 saat sürdü,ben daha uzun bekliyordum ![]() Erdem'in boynundaki neydi ben puşiye benzettim..bütün Seksendört üyeleri kilo almış Erdem'in gözlerinin altı benim gözler gibi morarmış ![]() o akustik çok kötüydü bence albümündeki daha güzeldi.. ölürüm hasretinle'de Tuna bir koptu zaten nakaratta dedim ne oluyor ![]() seviyorum bu grubu ![]() gerçekten tadı damağımızda kalıyor,program saatleri ısrarına dayanamayabilir trt
|
||
|
||
gerçekten tadı damağımızda kalıyor,program saatleri ısrarına dayanamayabilir trt ![]() bencede
|
||
|
||
| 28 Temmuz Pazartesi akşamı, Gece Yolcuları'nın sunduğu, Gecenin Sesi Adlı programın konuğu Aslı..." | ||
|
||
aslı'yı pek dinlemem ama Edis için izleyeceğim programı...
|
||
|
||
aslı'yı pek dinlemem ama Edis için izleyeceğim programı... ![]() evet izledim ve çok hoşuma gitti...Edis, istanbul güngörendeki hain saldırıya değinerek başlattı programı...' aslı ile Edis'in ''değer mi hiç '' parçasındaki performansları başarılıydı,birde bülent'in baget show'u unutmamak lazım...
|
||