|
||
| diğer bir cover da haram geceler... | ||
|
||
| her sevdiğim grup gibi bunlarda dağıldı. artık hiç bir grubu sevmiycem.....dağılıyor sonunda. örnek mi ? metro, anima, meyan, sonic mayhem,6. cadde, panik vs. vs. not: kurban da dağılma söylentileri geziniyor ! ![]() |
||
|
||
sorma ya daha başlamadan işte dağıldılar falan ..halen daha albüm bekliyorum ben meyan'dan..
|
||
|
||
sorma ya daha başlamadan işte dağıldılar falan nasıl yani yaa :S adamlar dağıldı ne albümü :S
..halen daha albüm bekliyorum ben meyan'dan.. |
||
|
||
sorma ya daha başlamadan işte dağıldılar falan nasıl yani yaa :S adamlar dağıldı ne albümü :S ..halen daha albüm bekliyorum ben meyan'dan.. |
||
|
||
sorma ya daha başlamadan işte dağıldılar falan nasıl yani yaa :S adamlar dağıldı ne albümü :S ..halen daha albüm bekliyorum ben meyan'dan..
|
||
|
||
sorma ya daha başlamadan işte dağıldılar falan nasıl yani yaa :S adamlar dağıldı ne albümü :S ..halen daha albüm bekliyorum ben meyan'dan..![]()
|
||
|
||
| arkadaşım çok dinler bunları...aslında güzel şarkıları var ona gıcıklık olsun diye dinlemedim,dalga geçtim :S | ||
|
||
| ŞARKILARINI ÇOK BEĞENDİM | ||
|
||
Meyan'ın yeni coverı ''Gitme Sana Muhtacım''..çok seviyorum bu grubu ben yaa ..cover yeni çıktı hemen indirdim tabi..süper olmuş dinleyin derim..
|
||
|
||
| ooo haram geceLeride süper söyLemisLer.. | ||
|
||
tarzı pek bana göre değil ama bu gruba amatör demek hakaret gibi bir şey |
||
|
||
| ben de katılıyorum yaratmak dert değil tanrı için güzel.. | ||
|
||
sorma ya daha başlamadan işte dağıldılar falan ..halen daha albüm bekliyorum ben meyan'dan..nasıl yani yaa :S adamlar dağıldı ne albümü :S grup yeni üyeleri ile yoluna devam etmektedir |
||
|
||
| http://www.meyan.org/ meyan'ın sitesi yakında açılacakmış.. |
||