|
||
| İnsanların bilmek ve bilmemek istedikleri şeyler vardır bunlar insanların bildikleriyle ilişkilidir şimdi sizden bilmek ve bilmemek istediklerini yazmanızı istiyorum mesela benden çok beni tanıyanların hakkımdaki bütün görüşlerini bilmek isterim ve öleceğim zamanı asla bilmemek isterim ve zaten bilmiyorum ![]() |
||
|
||
| dünyanın ne zaman batacağını, sınav soruları ve cevapları, sevmediğim nefret ettiğim insanların ne zaman gebereceğini, milletin benim hakkında yaptığı dedikoduları, matematiğinin ne zaman iflas edeceğini, ne zaman öleceğimi, mor ve ötesi konserine ne zaman gidebileceğimi, morlarımla tanışma fırsatım olacak mı ve ne zaman olacağını bilmek isterim sevdiğim insanların ne zaman öleceğini bilmek istemem | ||
|
||
yazılı sorularını bilmek isterim mesela ![]() yav ben herşeyi bilmek istiyorum bilmek istemediğim bişey yok gibi
|
||
|
||
bilmeyi çok istediğim 1 şey var ama buraya yazamıyorum ![]() bilmemek istediğim aklıma gelmiyor valla,sanki her şeyi ögrensam güzel olacak,1 an önce de şu fizik dersini
|
||
|
||
| bilmemek istemediğim şeyleri bilmek isterdim... | ||
|
||
evet bende yazılı sorularını hatta cevaplarını birgün zengin olucamı kime varıcamı mor ve ötesini yakından görebilecekmiyi bunu çok bilmek isterim ay çokmu şey bilmek istedim ne
|
||
|
||
| çok şey var çokk | ||
|
||
dünyanın ne zaman batacağını, sınav soruları ve cevapları, sevmediğim nefret ettiğim insanların ne zaman gebereceğini, milletin benim hakkında yaptığı dedikoduları, matematiğinin ne zaman iflas edeceğini, ne zaman öleceğimi, mor ve ötesi konserine ne zaman gidebileceğimi, morlarımla tanışma fırsatım olacak mı ve ne zaman olacağını bilmek isterim sevdiğim insanların ne zaman öleceğini bilmek istemem katılıyorum. |
||
|
||
| insanların içinde gerçekten ne kadar insan olduğunu bilmek, ne zaman öleceğimi bilmemek isterim.tabi biri böyle haklar verse bana | ||
|
||
| aslında yazılı sorularını bilmek gerçekten ulaşılmaz gibi göründüğü için çekici olabilir ama emin olun yazılı sorularını bilmek istemezdim..çok ciddiyim... | ||
|
||
Yazılı sorularını bilince 'cekici'liği kalmazdı sanki bee o yüzden bilmek istemem.
|
||
|
||
| BİZ YAZILIYI ÇEKİCİ OLDUĞU İÇİNMİ OLUYORUZ YOOOOOO ZORUNLULUK BİR NEVİ ZATEN YAZILI NE OLURSA OLSUN ÇEKİCİ DEĞİLDİR DEMİİİ
|
||
|
||
bilmek istemeyin bilirseniz cidden bilmek istemediğiniz birşey olduğunu anlarsınız.en azından yazılı olan diğer sınıfların ya da öğrencilerin hakkını yediğini düşünürsünüz..hatta aşırı kopya çekince de o duygu geliyor ya neyse ![]() inandığım birinin bana yalan söylediğini de bilmek istemezdim
|
||
|
||
BİZ YAZILIYI ÇEKİCİ OLDUĞU İÇİNMİ OLUYORUZ YOOOOOO ZORUNLULUK BİR NEVİ ZATEN YAZILI NE OLURSA OLSUN ÇEKİCİ DEĞİLDİR DEMİİİ ![]() şunu demek istedim:yazılı sorularını onceden gormek ve ondan sonra yazılıya girmek coğu kişiyi cezbedebilir.Ama gordükten sonra merak falan kalmaz değil mi?
|
||
|
||
balık tutmayı öğrenin yahu benim gibi bari dersi ögrenmeyi isteyin,yazılı sorularını bilsen nolacak,sadece kısa 1 süreliğine rahatlayacan
|
||