|
||
Çok merak ettim. Şimdi de size soruyorum! ![]() Konuyu biraz daha açacak olursak aşk için nelerden taviz verilmeli yada verilmemeli? |
||
|
||
bazen öyle kırılırsın ki gerçekten affedemez
|
||
|
||
| Benim bu konuda gecmişim yok o yüzden pek bilmem ama bence herşeyi affetmez...affederse anlamı kalmaz,hatalar sürekli tekrar eder. | ||
|
||
|
||
|
||
off bence affetmez ama ben her seferinde affetmeye hazır oluyorum nedense
|
||
|
||
| hayır, her şeyi affedeceğine inanmıyorum | ||
|
||
| Hayır;affetmezz. |
||
|
||
| affetmez bence de | ||
|
||
| herşeyi de affetmek kolay olmaz..seni aldattığını bile bile ona sarılabilir misin? herşeyi affetmez,affedemez
|
||
|
||
kişisine göre
|
||
|
||
Af ne askin nede insanin isi ![]() Bence insan daha dogrusu asik insan herseyi af etmez...gurur denilen sey varsa onda ve olayi yediremiyorsa kendine etmez. Hani severek ayrilmak diye bir sey varya....bence af edemedigi icin ayriliyordur sevdiginden sevmesine ragmen! Hatanin boyutuna göre degisir ama bence yapilan hatayi ilkinde af etmek normaldir ama tekrarlandiginda af etmek aptallik olur cünki hata yapan bunu aliskanlik haline getirir ve af edileceginden emin bir sekilde devamli tekrarlar diye düsünüyorum. Aldatmak konusunda kafam karisiyor sanirim af edilecek bir sey degil ama filmlerde bazen görürüz bir sekilde af edilir daima...ama diger konularda yani ücüncü kisilerin rollerinin olmadigi konularda af edilemeyecek hatalar (ilkinde) yok gibime geliyor....hmm galiba bir de dayak konusu hassas...onu da af edemez kimse kolay kolay....karmasik bir soru gercekten
|
||
|
||
evt kişisine göre ama affedice şey oluca gibi affetmice şeylerde olmalı mesela farklı ve her türlü hataları hatta özel gün unutmalarını bile affedebilirim ama aldatılmayı asla
|
||
|
||
bence aldatılmayı affetmez, etmemeli...
|
||
|
||
bence aldatılmayı affetmez, etmemeli... kesinlikle katılıyorum..aldatmayı hiçbişey affettiremez ![]()
|
||
|
||
| bazı kişilerde övünüyor, onu herkes yapamaz diye. öyle diyenleri bir kaşık suda boğasım geliyor.. | ||