|
||
| Adlarını, müziğe tutku derecesindeki bağlılıklarından alıyor Yüksek Sadakat. Farklı meslek dallarından (gazeteci, mühendis, öğretmen) beş müzik bağımlısından oluşan grup, iki yıla yaklaşan beraberlikleri süresince ürettiklerini Türk rock ve pop dinleyicisiyle paylaşmak için geliyor. Kendi adlarını taşıyan ilk albümleri ile müzik marketlerdeki yerini alan albümde aşk, tanrı, uzaklaşma, hüzün, tutku, özgürlük, hayaller ve yollar üzerine yazılmış alışık olmadığınız türden şarkılarla karşılaşacaksınız. Türkçe sözlü rock ve popun şimdiye kadar hiç denenmemiş bir boyutta yeniden üretilmesine, çarpıcı bir vokale ve tutkulu müzisyenlere kulak vereceksiniz. Grubun birinci single’ı ‘Üstümüzden Kuşlar Geçer’, aşkın çılgın kalabalıklardan uzakta, kendi kozasında yaşanması için sevgiliye yapılan bir çağrıyı anlatıyor. Batıdan bakılınca doğulu, doğudan bakılınca batılı tınlayan şarkıya Hüsnü Şenlendirici’nin klarnetiyle yaptığı katkı övgüye değer. Kutlu Özmakinacı: Bas Cemil Demirbakan: Vokal Uğur Onatkut: Klavye Sefa Deniz Alemdar: Davul Serkan Özgen: Gitar 1.İhtimaller Denizi 2.Pervane 3.Kafile 4.Döneceksin Diye Söz Ver 5.Denizaltı 6.Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer 7.Aklının İplerini Saldım 8.Hüzün 9.Yine de... 10.İkarus bilgilerinize... pc:bence çıkış şarkıları güzel ![]() |
||
|
||
| ... [eklenti yönetici tarafından silindi] |
||
|
||
| ben "belki üstümüzden bir kuş geçer" şarkısını dinledim ve acaip hoşuma kaçtı herkese tavsiye ederim | ||
|
||
| ..... kanadından bir tüy düşer.... falan. tuttum bende bu şarkıyı. | ||
|
||
| iki şarkılarını dinledim zaten belki üstümüzden bir kuş geçer isimli şarkılarını çok beğendim bi de kafileyi dinledim onu pek beğenmedim açıkçası... | ||
|
||
| belki üstümüzden bir kuş geçer çok iyi şarkı yaa. | ||
|
||
hoşuma gidio o şarkı gerçi arkadaşlar benim sesimden olunca pek beğenmiolar ama... ![]() belki üstümüzden bir kuş geçeeeeeeeeeeer kanadındaaaaaaaaaan bir tüy düşeeeeeeeeer ineeeeeeeeer dönee dönee göküzündeeeeeen...
|
||
|
||
| Süper yaa olay budur!Mor ve Ötesi'ni ilk kez dinlediğimden beri bu kadar etkilenmemiştim bir gruptan.. | ||
|
||
| sewmedim sewemiorum...o şarkıları da BENCE fasla güsel deil.... | ||
|
||
| "ihtimaller denizi" ve "döneceksin diye söz ver" benim favori parçalarım iyi bir gruba benziyo bence fena değil | ||
|
||
dinledikce kulağa güzel geliyor ama sanki bana sadece 'belki üstümüzden bir kuş geçer' parçasıyla kalacaklar ilerleyemeyecek gibi geliyor.kendi görüşüm tabi...
|
||
|
||
| diğer sarkılarını dinlemediğimden birsey diyemicem ama cıkış parcaları olan 'belki üstümüzden bir kuş geçer'parcasını beyendim | ||
|
||
| ben de çok beyendim o şarkıyı ama klip birazcık basit gibiydi... bence... | ||
|
||
| ya bencede arkadaşlar siz olsanız nasıl bir klip çekerdiniz | ||
|
||
| ben sadece klip şarkılarını dinledim bi de pervaneyi.bence ikisi de gayet başarılı şarkılar. | ||