|
||
| aklımın iplerini saldım çok güzel | ||
|
||
iki şarkılarını dinledim zaten belki üstümüzden bir kuş geçer isimli şarkılarını çok beğendim bi de kafileyi dinledim onu pek beğenmedim açıkçası... kafile güzel değil evet ilk şarkıları güzeldi sadece pek dinlemem pek kendilerini
|
||
|
||
| bence bu grup fazla abartılıyor | ||
|
||
| güzel müzik yapıyorlarda ondan bende begeniyorum bu grubu hatta fotograflarım bile var bateristini çok seviyorum alpay abiyi | ||
|
||
bateristi alpay var çok begeniyorum yaptıkları müzikleri begeniyorum hoşuma gidiyo dinliyorum.
|
||
|
||
İkinci albümü öncesinde konserlerine devam eden Yüksek Sadakat, 9 Eylül'de Londra- Finsbury Park'ta konser verecek.![]() |
||
|
||
| Yüksek Sadakat tarih : 05 Ekim Cuma, 22:00 mekan : Studio Live bilet fiyatları 17 YTL ön bilgi: - 18 yaş sınırı vardır. - Kapı Açılış 22:00. - 01 Ekim Pazartesi gününe kadar bilet fiyatı 17 YTL. |
||
|
||
| çok çok iyi değiller bence ama şarkıları güzel... | ||
|
||
| ben sevmiyorum ama canlı performansları o kadar da kötü değildi | ||
|
||
| grup isimleri bana çok tuhaf geldi??? | ||
|
||
| ilk sarkısı bomba gibiydi diger sarkıları dinlemedim bilmiyorum | ||
|
||
| bence yüksek sadakat bir şarkıyla patladı ve öylece kaldı...daha fazla bir şey yapamadı... | ||
|
||
| aslında öyle bir grup ki albümlerindeki 10 şarkının onuda süper ama hiç bi şarkılarına iyi klip çekemedikleri için parlayamadılarr ilk klipleri dahil olmak üzere performanslarınınn çok altında kaldılar | ||
|
||
| bende pek sevmem grubu ama "döneceksin diye söz ver"i de dinlemeden edemem,güzel bir şarkı | ||
|
||
| bence farklı yorumuyla öne çıkan çok başarılı bir grup... | ||