|
||
izleyemedim yaaaaaaa izlesem iyi makara yapardım yine solisti degişik hareketler yaptımı :D:D
|
||
|
||
| Önce org çalan adamın parmaklarını izledik... Kafile şarkısıyla başladılar ama girişi bayağı uzattılar; en son "nedir yaa solisti nerde bu grubun" derken hızlı adımlarla geldi adam... kafile'yi hiç güzel söyleyemedi, yazık etti diğer grup üyelerine... Bir de ilginç bi duruşu vardı, mikrofona yandan söylüyodu ama ne bileyim, sanki cin çarpmış gibiydi... sonraki şarkılarda performansı çok daha iyiydi. haa, bi de kafile b,ittikten sonra aynen şunları söyledi: "Gitaristimiz Serkan -soyadını da söyledi ama hatırlamıyorum- çok saçma, BOKTAN bi kazadan ötürü bir sürü kemiği kırıldı. Şimdi çalamıyor, ama kuliste... SERKAAAN!" ve gitarist durumunu hiç çaktırmayan bi şekilde geldi. Bence gayet dinç görünüyodu... |
||
|
||
solisti cook degişik hareketler yapıyor halla algılıyamadım ne yaptıgını :D
|
||
|
||
saçma eminim yakında sönerler tıpkı 84 gibi ![]() |
||
|
||
| sorry? arkadaşım özür dilerim diye birşey var dimi |
||
|
||
afadersinde bnm konuşmamdan sanane ya herkesde eleştirmen olmuş
|
||
|
||
| sende konuşmana dikkat et o zaman!türkçe'nin bu kadar değer verildiği bu sitede böyle konuşman gereksiz | ||
|
||
| bu grubun basscı larına kıl oluyorum ya adam habire bi öne bi geriye aynı hareketi yapıo sinirimi bozuo | ||
|
||
bu grubun basscı larına kıl oluyorum ya adam habire bi öne bi geriye aynı hareketi yapıo sinirimi bozuo sende bendensin =)
|
||
|
||
| ya benim solistin hareketleride biraz garibime gidiyoo... | ||
|
||
ben tüm gruba sinir oluyorum,nedenini anlamadığım bi şekilde.ama bassçıları ayrıca bi kıl yani
|
||
|
||
| ya bide klavyeci hane diskolarda krolar elini sallar ya ondan yapıo allah kahretsin yaa | ||
|
||
yalnız şu menajer lerinin yaptığı harbiden çok büyük saygısızlık... belki ondan bulaşmıştır bu tür hareketler:)
|
||
|
||
ya bide klavyeci hane diskolarda krolar elini sallar ya ondan yapıo allah kahretsin yaa aaaa evet evet hatırladım...çok gülmüştüm yaa konserlerinde iyi aklıma getirdin
|
||
|
||
| bırakın arkadaşlar hareketlerini adamlar kendilerine özgü sahne reaksiyonları bunlar o hareketleri beğendiğiniz bi grubun elemanı olsa çok karizmatik bulursunuz ama icrata bakalım bence fena deiller gerçi pek beğendiğim bi tarzları olmasada adamlar rock n coke da fena çalmamışlar en azından bana göre | ||