|
||
düşüncelerime tercüman oldun, sana fazlasıyla katılıyorum arkdaşım... o yüce bir insan ...
|
||
|
||
özellikle konserlerdee grubun en çook çoşanı !!
|
||
|
||
Dünyadaki en iyi gitarist...Gitar çalarken kendinden geçen ulu insan...Hepsini beğeniyorum.Fakat Kerem Ö. grubu takip etme sebebimdir
|
||
|
||
doğrusunu söylemek gerekirse benim de ama sakın yanlış anlaşılmasın harun, burak ve diğer kerem'i de çok çok seviyorum ama tabi ki kerem ö. bir başka
|
||
|
||
eline gitarı aldı mı kendinden geçiyor sanki başka bir yerlere gidiyor. çok seviyorum bu adamı onun kadar güzel çalan görmedim, duymadım. duygularını ortaya koyuyor.işini en güzel şekilde yapıyor
|
||
|
||
Gitarı en iyi kullanan (dünyada lespaul'u en iyi kullananlardan birisi), grubun en sempatik üyesi , mvö konserlerinde hep sol tarafa oturma nedenim TANIŞMAK İSTEDİĞİM TEK İNSAN
|
||
|
||
bence de grubun en süper üyesi... çok sevimli hayatı boyunca başarılar!!!
|
||
|
||
| harika bir gitarist dünyada bile eşi yok, harika bir insan, gitar çaldığı zaman kendisinden geçiyor adeta. bayılıyorum ona. |
||
|
||
Son albümde yeteneği tavana vurmuş Albümü daha bir güzelleştirmiş Albümün gizli kahramanı
|
||
|
||
| Çoook iyi bir gitarist!!! | ||
|
||
bu kişi metallica nın solo gitaristi kirk hammet.ben oldum olası kerem özyeğen i kirk hammet a benzetiyorum(benzetmeden kastım taklit falan değildir.lütfen yanlış anlaşılmasın).sizce de hafif bir benzeme yok mu? vallaha canım abim bence bu kerem ö. için bir gurur. ![]() harikasın !!!!!
|
||
|
||
ya ben kerem abiyi anlatacak kelimeler bulamıyorum.kesinlikle kelimeler yetersiz kalıyor.çok çok iyi bir müzisyen olmasının yanında çok çok iyi de bir insan.ya böyle aynı cümleleri sıralamak zorunda kalıyorum.ne diye bilirim ki böyle bir insan sevilmez mi ya onu gerçekten çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum.
|
||
|
||
süper bir gitarist... onun gitar çalışına hastayım... ve kendine özgü bir tarzı var, çok seviyorum...
|
||
|
||
Herkes aynı fikirde kısaca kerem abi süper bir insan diyelim çünkü artık söyleyecek kelime kalmadı arkadaşlar bu arada bence grubun tüm üyeleri süper.
|
||
|
||
vallah canım abim bence bu kerem ö için bir gurur . ![]() harikasın !!!!!VALLA ben pek benzetemedim. Bu arada Dün skytürk'te Harun'la Kerem K. vardı neden Kerem Ö. gelmedi acep?? |
||