|
||
| sadece gitar çalışı değil sesi de çok güzel olan biri |
||
|
||
| sesini hiç duymadım, hep burak'la birlikte vokal yaptıkları için seçemedim hangi ses onun | ||
|
||
| Ben akustik bir solosunu dinlemiştim mor ve ötesi amsterdam'dayken süper bir sesi var bence, burak'ın sesine de yakın biraz... | ||
|
||
| tv makinesi'nde söylemişti.müthiş bir sesi var.tek kelimeyle harika.ya bu adamın kötü bir yanı hiç yok ki. |
||
|
||
sitemizin video klip ve konser kayıtları bölümünden tv makinası videosunu indirirsen şarkı söylerkenki sesini de duyabilirsin
|
||
|
||
evet o videoyu indirdim ama orda tam söylemiyor ki, orda sadece bağırıyor yoksa ben mi yanlış videoyu indirdim
|
||
|
||
yok yanlış değil zaten tv makinası olarak bir video var. valla orda o tarz bir vokal kullanmış o bakımdan sana sadece bağırıyor gibi gelmiştir
|
||
|
||
orda zaten kopuyorum, tam erkek aslan gibi kükrüyor sanki, çok özel bir insan o ya
|
||
|
||
Alkışlanınca da hemen kesin alkışlamayı dermiş gibi elleri indirin hareketi yapıyor
|
||
|
||
bence orda elleri indirin hareketi yapmıyor selam veriyor . ama yanılıyor olabilirim de
|
||
|
||
o sesini duyamadım ben hala yani şarkı söylerken. back vokallerde işte çok az duydum
|
||
|
||
| çıplak sesle de dinledim, güzel. | ||
|
||
| ben daha oturduğum yerde gitar çalmayı başaramıyorum.. adam koşarken hatta zıplarken bile gitar çalıyor.. safi yetenek.. | ||
|
||
| bu kadar sempatik ve asil olmak onu daha da çekici kılıyor.yeteneği ve güzelliği ile bir su damlası benim için kerem özyeğen.saygı duyduğum yegane erkek. | ||
|
||
ya valla ben de size katılıyorum.süper bir insan ya duygularımı kelimelere dökemiyorum
|
||