|
||
sıcak kanlı olduğunu bugün bana telefonda bir kez daha gösteren muhteşem kişilik...
|
||
|
||
bir yerde okumuştum ve çok şaşırdım doğrusu. kerem abi hepsi grubunu çok beğeniyormuş. haber ne kadar doğru bilmiyorum.
|
||
|
||
| evet bir röportajda iyi bir çıkış yaptıklarını söylemişti... sanırım tv 8'deydi... | ||
|
||
| mükemmel ötesi bir kişilik ne diyeyim yani... | ||
|
||
saçları çok yakışmıyor, biraz kestirirse daha iyi olacak
|
||
|
||
yok ya iso sana katılmıyorum, bence çok yakışıyor, hem çok değişik bir imaj bence, neredeyse hiç kimsede yok
|
||
|
||
| harbiye açıkhava konserinde kendinden geçmiş ve geçirmiş insanoğlu. | ||
|
||
| harun bir konuşmasında kerem için megasüper gitarcı demişti... ben de çok beğeniyorum kendisini... konserlerdeki enerjisini dinleyenlere yansıtmada bir numara... | ||
|
||
| dün trt'de mor ve ötesi'nin ve athena'nın birlikte verdikleri konseri izledim, kerem resmen kendisinden geçiyordu çalarken, sahnede zıplamadık yer bırakmadı, müthiş enerjisi var maşallah, bir de athena gökhan'a for real şarkısında hem çalarak hem söyleyerek eşlik etti... izlenmeye değer bir konserde tam bir şölendi doğrusu ben izlemeye doyamadım kerem'i |
||
|
||
| Performansı çok iyi kesinlikle ayrıca çok tatlı birisi...... | ||
|
||
hastayım gitar çalışına ya maşallah nazar değdireceğim hem çok tatlı hem süper çalıyor sesini de beğeniyorum şahsen özellikle machine in my head süperdi
|
||
|
||
Hem çok sempatik biri hem de çok iyi bir gitarist.Süper süper süper!!!!
|
||
|
||
ya çok sevdiğim bir insan gitarı çok iyi bir gitarist ayrıca bugun rüyamda gördüm onu çok mutlu oldum kendisi bana gülümsüyordu çok güzel bir rüyaydı ya
|
||
|
||
| Sımsıcacık birisi Gitar Tanrısı o.. |
||
|
||
| denge adamı | ||