|
||
| gitar ustası.. sesinide çok beğeniyorum. | ||
|
||
| sıcak insan.. keşke böyle bir insanla tanışmış olsam.. Düşünceli de bence.. | ||
|
||
ders almak istediğim kişi ama bu gidişle biraz zor
|
||
|
||
| örnek aldığım ilk ve tek gitarist | ||
|
||
| onun için ne desem az..hayatımı değiştirdi ve bana gitar konusunda örnek olan ilk ve tek insan oldu ve öyle de kalacak..asla değişmez..beni gitara aşık eden,performansını izlerken hayran kaldığım özel bir insan o hayatımda.. | ||
|
||
| Delay pedalı Türkiye ile tanıştırdı desek abartmış olmayız sanırım. | ||
|
||
sahne performansı gerçekten çok iyi ve bol enerjili(burak güven kadar enerjili değil tabi).fazla söze gerek yok çokta iyi bir gitarist.
|
||
|
||
| enerji açısından katılıyorum. Müthiş bir enerjisi var. Konserleri geçtim, tv makinasındaki hali nasıldı, duramıyordu yerinde.. Kesinlikle enerjisini etrafındaki insanlara yansıtıyor. | ||
|
||
hele konserde insanı çok güzel coşturuyor.kıpır kıpır oradan oraya.aslında hepsi öyle .ayrıca çok iyi bir gitarist
|
||
|
||
| evet konserlerde bir ordan bir oraya atlayıp zıplayan insanları coşturan insan | ||
|
||
| hayatımda kerem kadar güzel gitar çalan birini görmedim kerem çok tatlı yaa. | ||
|
||
| kesinlikle herşeyiyle mükemmel biri,gitar çalmak ona çoooooooook yakışıyor:) | ||
|
||
| gitarın dilinden çok iyi anlıyor, resmen konuşturuyor gitarı bütün duygularını ortaya döküyor | ||
|
||
yeteneğine ve kendisine ulaşmak istediğim kişi
|
||
|
||
harun'un bile gitar tanrısıymış, benim neden olmasın
|
||