|
||
| çalış tarzı hoş yaa...yetenekli bir kişilik | ||
|
||
| bence de çok sağlam gitarist | ||
|
||
| ya ben kerem ö. için ne söylesem azdır... çok seviyorum onu.. sahnede herşeyiyle mükemmel, yeteneğiyle her izlediğimde beni kendisine bir kere daha hayran bırakıyor... dünkü gibi... | ||
|
||
| çok sempatik bir insan 1 numaralı gitaristim | ||
|
||
gitar tanrım yaa... gökhan özen'i gitar çalarken görünce gitardan soğuyup kerem'i görünce koşarak gitar almaya gidip hemen öğrenmek geliyor içimden.gitara başlama sebebim olacak.ayrıca çok sempatik, sevimli, cana yakın, içten biri.gülmek ona çok yakışıyor.
|
||
|
||
| ben de kerem özyeğen'i dinledikçe ona olan hayranlığım daha da artıyor... sırf ona olan hayranlığımdan dolayı gitar çalmayı öğrenesim geliyor... bir gün inşallah öğreneceğim | ||
|
||
| hayallerim ötesiydi belki benimkisi hayran olmaktı her defasında GİTAR TANRIMA... hayatımın dönüş noktasındaki tek insana bu satırlarım değişik bir duygu bu nasıl anlatsam hissettiklerim içimde, dökmeye çalışıyorum ellerimle parmaklarının ucundaki yeşille titrettin dünyamı hayatta dokunduğu herşeye değer katan melek yok artık ama yine de burdasın her zaman tüm gücünle daha da iyi... ellerini birleştirip selam vermeye devam et gözlerini kapatıp kaybolmaya, beni kaybetmeye devam et hep ol, hep bana güç ver... hayallerimde arkamdaki, önümdeki HEP SEN OL!!! |
||
|
||
| bence de gitar çalmayı öğrenmek istiyor insan onu dinlerken ama benden küçük bir tavsiye akustik gitarla başlamayın abicim parmaklarım yırtılıyor sanıyorum bazen... klasik gitarla başlamak iyidir iyi... |
||
|
||
| ne kadar da güzel anlatmışsın ecee... benim içimden geçenleri sanki satırlara dökmüşsün... ben kerem'i çok seviyorum yanlış anlamayın kerem'e duyduğum hisler aşk değil... çok değişik bir duygu... anlatması zor olan bir duygu... iyi ki tanımışım kerem'i... |
||
|
||
| bende aynı şekilde..aşk asla değil..çok fazla bir hayranlık ve çook fazla bir saygı duyuyorum ona..anlatamıyorum ama sen beni anladın heralde...her gördüğümde iyi ki varsın diyorum,iyi ki onu tanımışım...iyi ki varsın.. | ||
|
||
| tanımsız insan kerem özyeğen:) | ||
|
||
| severim kendisini annesi öldüğünde çok üzülmüştüm yani bende ona benzer birşey yaşadım sonuçta bende babamı kaybettim ve bu duygunun nasıl olduğunu biliyorum | ||
|
||
| başın sağolsun arkadaşım... gerçekten yaa ecee ne duygulu yazmışsın kerem özyeğen diyince artık daha dikkatli olacağım... bu kadar sevilebilen bir insan... |
||
|
||
bende aynı şekilde..aşk asla değil..çok fazla bir hayranlık ve çook fazla bir saygı duyuyorum ona..anlatamıyorum ama sen beni anladın heralde...her gördüğümde iyi ki varsın diyorum,iyi ki onu tanımışım...iyi ki varsın.. evet anlıyorum seni ben de aşırı derece bir hayranlık besliyorum ona karşı... her izlememde yeni bir şey keşfediyorum onun hakkında... bu arada başın sağolsun paramesyum... kerem'in büyük düşler albüm kapağının son sayfasında yazdığı satır onun annesine ne kadar bağlı olduğunu gösteriyor... hayatı boyunca dokunduğu her insana değer katmış olan büyük öğretmenim iyilik meleği ayla özyeğen'e sonsuz teşekkürler... ben bu yazıyı okuduğumda çok duygulandım... tekrar allah rahmet eylesin... nur içinde yatsın |
||
|
||
| süper ötesi harika bir adam müzik konusunda örnek aldığım kişi kesinlikle o | ||