|
||
bu sene kayseri'ye erciyes üniversitesi'ne konsere gelmişlerdi.grubun albümü ilk çıktığı zamanlar galiba.kerem'le bizim aramızda kafadan 50-75 metre rahat var.o kalabalığın içinde beni nasıl gördü ? kendisinden poz istemiştik.afilisinden vermişti valla o arada.bir yandan da çalıyor, söylüyor
|
||
|
||
kerem'in bagetlerini aldım (5BL kullanıyor). resimler barışarock'ta çekildi.kendileriyle rahat 25 dakika konuştum.Çok iyiler gerçekten, inşallah bir gün siz de tanışırsınız işte resimlerden birkaçı dahası da var... ![]()
|
||
|
||
![]() ben de tanışmıştım biraz eski bu resim gerçi şimdi eminim beni hatırlamıyordur.d&r'da kitap bakarken abim dürtüp gösterdiğinde heyecandan titremeye başladım.kendim konuşsam utanırım n'apsam n'apsam gittik abimle o tanıştırdı.sonra fotoğraf çekilebilir miyiz dedim aaa tabii ki ya dedi fotoğraftan sonra adımı söylemeyi unuttuğum aklıma geldi ''bu arada ben idil'' ![]() öyle bir kastım ki kendimi susak çıkmışım resmen
|
||
|
||
Tek kelimeyle "MULTİ YETENEK" ....
|
||
|
||
| iki kerem de ancak bu kadar şirin olabilir yaff | ||
|
||
ben de istiyorum... barışarock'tan resimler değil mi... ben de ordaydım ama benim resme bakın anca bu yan taraftaki telefondan çekince böyle oldu ya ben niye buraya daha önceden üye olmadım ki ne güzel çektirirdim ben de orda sizlere fotomu ama olsun buna da şükür
|
||
|
||
ben kendisiyle bulutsuzluk özlemi konserinde konuştum fotoğraf çektirdik çok şeker bir insan. çok sevimli, çok sempatik. inşallah 13'ünde kuruçeşme'de yine görürüm.bir fotoğraf da orda çektiririm. ve tabi diğerleriyle de... |
||
|
||
| Arkadaşın biri buraya telefon numaramı yazmış, Siteye girişi yasaklandı. ___ Buyrun devam edin... |
||
|
||
| Kerem özyeğen gerçekten bir tane. | ||
|
||
ben kerem özyeğen için tek birşey söylüyorum o bir ÜSTAD!!
|
||
|
||
| grubun en duygusal insanı | ||
|
||
çok seviyorum ben kerem özyeğen'i. bostancı gösteri merkezi'ndeki konserde onun önündeydim ve resmini çekebilmem için bana çok güzel pozlar vermişti
|
||
|
||
| ben sadece geç de olsa baş sağlığı dileyeceğim... bizler hep kaybedince anlarız.siz siz olun sevdiğiniz dostlarınızı yalnız bırakmayın. hayat sevince güzeldir... |
||
|
||
| gitarı da çok iyi çalıyor, şarkıyı da çok güzel söylüyor. daha ne olsun. | ||
|
||
dünyanın en süper gitar çalan adamı ve gitar çalmakla kalmıyor sahnede öyle bir coşuyor ki sizin coşmamak elinizde olmuyor
|
||