|
||
| evet yaa hiç canlı yaşamadım o enerjisini ama tvde izlediğimde çıldırıyorum resmen onu izlerken... ordan oraya zıplayan hiç enerjisi tükenmeyen bir adam işte... izleyenlere de coşmaktan başka çare bırakmıyor hehe..
|
||
|
||
| annesinin ölümünden sonra bile gitarı bırakmayıp daha bir bağırttıran müzisyen... son albümde gitar ağlayıvermiş yahu
|
||
|
||
| evet bence de son albümde resmen gitarı ağlatıyor... sanki içindekileri gitar çalarak bizlere anlatmaya çalışıyor |
||
|
||
| evet yaa gerçekten çok güzel gitar çalıyor... | ||
|
||
dünkü konserde kaç kere yere yapışmaktan son anda kurtulan insan
|
||
|
||
| kendinden geçti.süperdi ya..konser boyunca işte kerem abi yaa dememe neden oldu valla! | ||
|
||
bugün yine kerem abiye özenip gitar kurslarını araştırdım.gitarlara baktım.sayesinde gitara başlayacağım valla..
|
||
|
||
| kerem abinin doğum günü ne zaman?26 eylül diye biliyorum ama emin değilim.. | ||
|
||
| bu adam çok ilginç geliyor bana yakından tanımayı aklından geçenleri öğrenmeyi isterdim açıkcası... | ||
|
||
| konserlerde performansı süper... bir gün bir yerde tanışıp sohbet etme imkanım olursa ona soracağım ve ondan öğreneceğim çok şey var. | ||
|
||
| ben de bir gün onunla tanışmak isterdim doğrusu... aklımda ona sormak istediğim o kadar çok soru var ki... |
||
|
||
kerem abinin doğum günü ne zaman?26 eylül diye biliyorum ama emin değilim.. evet.ben de 26 eylül diye biliyorum. |
||
|
||
| acaba kaç yaşında...? | ||
|
||
acaba kac yasinda... 29 yaşında."KEREM ÖZYEĞEN:26 Eylül 1977 İstanbul doğumlu.Tarabya Kemal Atatürk'den mezun.Kıbrıs Üniversitesini yarım bırakmış.Beşiktaşlı.SPARK sonra SİDDHARTHA sonra TAXİ gruplarında yer almış." |
||
|
||
arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum ve bayağı bir süredir bu siteyi takip ediyorum, yorumlarınızı okuyorum vs. ya ben de KEREM ÖZYEĞEN'in en büyük fanlarından biriyim. şu, DÜNYA YALAN SÖYLÜYOR albümüyle oluşan kitleden hiç hoşnut değilim, ŞEHİR'den beri MVÖ'yü takip eden bir dinleyiciyim çünkü. artık sohbetlerde aranızda olacağım için mutluyum, sevgiler
|
||