|
||
| o bir tane yaaaaaa bir tane... konserlerde bakıyorum da kendine göre ayrı bir dünyası var onun. hele sergilediği tavırlar çok sempatik harbi yaa mükemmel... | ||
|
||
| evet yaa kendine göre ayrı bir dünyası var sanki... grupta en sakin insan o bence... ama konserlerde sanki değişik bir insan oluyor... kabuğundan çıkıyor... |
||
|
||
evet bence de kabuğundan konserde çıkıyor ama onun konserde kopuşuna falan bayılıyorum yaaa harbi harbi bir tane yaa ![]() |
||
|
||
| konserde hayran kaldığım insan. bir insan nasıl o kadar enerji dolu olabilir | ||
|
||
| çok şirin, sevimli bir insan.ayrıca çok güzel gözleri var, sürmeli gibi. hatta ona johnny depp'in yerli versiyonu diyorlar, ben de katılmadan edemiyorum. kerem abiye laf yok!! | ||
|
||
| gruba sonradan dahil olmasına rağmen yetenek,ilgi ve azmi ile kendini kanıtlamış biri zat-ı muhterem gitara aşık değerli bir mor ve ötesi üyesi | ||
|
||
sevimli olduğu kadar güzel de gitar çalan sevdiğimiz bir abimiz
|
||
|
||
bu adam benim ilham kaynağım ne demeliyim artık en sevdiğim gitarist ee ayrıca en sevdiğim eleman
|
||
|
||
| tek kelimeyle harikasın...beni büyülüyorsun! | ||
|
||
Özellikle konserlerdeki performansıyla övgüyü kat ve kat hak eden, mvö'nün gitar ustası
|
||
|
||
ee doğrusu kerem abiye pek dikkat etmemiştim baştaki çoğu kişi gibi.sonradan anladım bence onları grup olarak incelemek lazım bir bütün gibi.ama gitar ona yakışıyor en azından bunun farkına vardım bir bütünlük mevcut.ayrıca şunu farkettim bazı üyelerin kişisel resimlerden.kerem abiye gülmek çok yakışıyor süper bir gülüşü var.gülmeye devam etsin bu arada nuwanda'nın dediği doğru insanları bazen kafamızda öyle bir hayal ediyoruz ki sanki ilah gibi süper kahraman gibi ya da büyük bir aşkla onlara karşı bir ilgi besliyoruz sonra da onların bazı davranışları bizi büyük hayal kırıklığına uğratıyor uğratabiliyor uzaktan gözlemlemeyi tercih ettim bu yüzden şu ana kadar pek abartmadım.doğrusu da bu bence abartılmamalı.
|
||
|
||
galiba kerem abiyi jhonny depp e benzeten tek ben değilim oley! aslında buraya bi resim koycaktım ama bazıları önce davranmış
|
||
|
||
| KEREM ÖZYEĞEN bi tane yaa...var mı onun gibisi..? | ||
|
||
| Gitarını çok güzel konuşturan, güzel grubumuzun güzel insanı... | ||
|
||
| bir kez daha süper bir insan olduğunun farkına vardım dün akşam hele de konserdeki performansı her zamanki gibi tabi ki tek kelimeyle süperdiiii...... | ||