|
||
tanışmak isteyip de tanışamadığım grubun süper gitaristi
|
||
|
||
| kendisiyle igili çok büyük bilgilerim yok ama odtü konserinde gördüğüm kadarıyla süperdi...gitar onun elinde gitar değil başka birşey hele o zıplamalar ben hiç öyle birini öyle süper bir grup üyesi görmedim...süper zıplayıp gitar tınılarıyla coşturan süper ötesi çok nadide kişilik... | ||
|
||
Evet yaa... Benim gittiğim ikinci Bostancı konserinde de yerinde duramadı, oradan oraya zıplayıp durdu, hatta uçtu resmen. Gitarı konuşturan harika bir şahsiyettir kendisi aynı zamanda.
|
||
|
||
| kerem özyeğen çok tatlı bir insan ve iyi bir müzisyen ayrıca çok da mütevazidir, tanıştığım müzisyenler arasında. | ||
|
||
| Ben Kerem'i sadece sahnedeki duruşu ve muhteşem gitar çalışı ile tanıyorum. Malesef tanışamadım daha öyle bir fırsat geçemedi elime. İlk görüşümde ona soracağım soru şu olurdu : " Son albümün kayıtları öncesi damardan adrenalin mi enjekte ettiler sana? Onlar nasıl sololar, nasıl riffler? " Parti şarkısını şuana kadar hiç bir seferinde yerimde hareketsiz bir şekilde dinleyemedim. Darbe de keza öyle... Ya ben cidden çok istiyorum Kerem ile konuşmayı yarım saat olsa bile yeter. bir yolu var mıdır acaba arkadaşlar? |
||
|
||
| KEREM ÖZYEĞEN ÜSTÜN BİR KİŞİLİĞİ OLAN NADİDE İNSANLARDAN BİRİDİR.AYRICA BENİM HAYATIMDA ÖRNEK ALDIĞIM TEK MÜAZİSYENDİR. | ||
|
||
Ben Kerem'i sadece sahnedeki duruşu ve muhteşem gitar çalışı ile tanıyorum. Malesef tanışamadım daha öyle bir fırsat geçemedi elime. İlk görüşümde ona soracağım soru şu olurdu : " Son albümün kayıtları öncesi damardan adrenalin mi enjekte ettiler sana? Onlar nasıl sololar, nasıl riffler? " Parti şarkısını şuana kadar hiç bir seferinde yerimde hareketsiz bir şekilde dinleyemedim. Darbe'de keza öyle... Ya ben cidden çok istiyorum Kerem ile konuşmayı yarım saat olsa bile yeter. bir yolu var mıdır acaba arkadaşlar? ölüm damardan adrenalin enjekte etti kendisine... Ayla Özyeğen... |
||
|
||
| bana hem müziği hem de yaşamı çok güzel geliyor. yanlış anlaşılmasın topsakal bırakınca daha yakışıklı oluyor. bir derdim var klibinde sanki çok gençleşmiş. | ||
|
||
ya aslında kim olursa olsun birinin tipini değerlendirmek için konsere gitmek lazım çünkü aşırı derecede makyaj yapılıyor onlara bir derdim var'ın klibinde de öyle bir şey yüzünden genç gözüküyor olabilir!!!
|
||
|
||
| Kerem Özyeğen gitar çalmıyor.o adam başka bir şey yapıyor ama müthiş bir şey yapıyor. | ||
|
||
| Ben de hiç görmedim. Bir canlı performanslarnı canlı canlı görebilsem harika olacak. Canlı performanslarının kayıtlarından gördüğüm kadarıyla şunu soruyorum bu enerji nereden geliyor? | ||
|
||
en başta süper bir gitarist çok sempatik ve iyi kalbine inandığım biri onu çok seviyorum ve diğer grup elemanlarını da tabi
|
||
|
||
kendinden geçiyor ya konserlerde zıpladığı anda saçlarının aldığı şekil çok hoş oluyor...
|
||
|
||
| ben bu çıkartmalı gitarını ilk defa gördüm ne model ki acaba genelde kullanmıyor bu gitarı ilginç | ||
|
||
| bende ilk defa gördüm o gitarı pek sanmıyorum o gitarı kullandığını | ||