|
||
| gibson les paul kullanıyor genelde ama bu gitarı merak ettim harbiden | ||
|
||
| Gitar nasıl kullanılır diye birçok kişinin bakması gereken kişilik. Çok iyi biri ben seviyor ve takdir ediyorum. Mor ve Ötesi'nde iyi ki var.. | ||
|
||
| iyi bir gitarist sempatik tavırlarıyla herkesin beğenisini topladı zaten yeteneğine söylenecek bir şey yok zaten herkes biliyor onun işini iyi yapan biri olduğunu. | ||
|
||
mor ve ötesi'nin baş elemanlarından biri bence o olmasa ne olurdu bilmiyorum... çok iyi bir gitarist severim kendilerini
|
||
|
||
| keşke kerem özyeğen bizim kapı komşumuz olsa da her gitar çaldığında duyabilsem. bizim uyuz kadının orhan gencebay dinlemesinden iyidir... | ||
|
||
bu adamı çok seviyorum yaa çok sempatik bence... gitarına ayrı bir hastayım ben, ilk gördüğüm yerde boynuna atlayacağım
|
||
|
||
| Kerem Abi , gitarın ve müziğin öz ve öz ustası.. Müzik ona yön vermiyor, müzik onunla yön buluyor! | ||
|
||
| Grubun gitar tanrısı Kerem Abi! Öyle güzel çalıyor ki gitarını ....! Sesi de çok güzel.
|
||
|
||
| özellikle Tv makinasını izlemiş olanlar bilir,O'nun machine in my head şarkısını nasıl seslendirdiğini..yeryüzüne gelip gelebilecek en güzel seslerden biri sayın Kerem Özyeğen'in sesi..zaten eski gruplarında da vokalistlik yapmışlığı vardır.. Allah O'nu müzik dünyasından hiçbir zaman eksik etmesin.bu ülkenin yetiştirdiği en yetenekli müzisyenlerden,en başarılı sanatkarlardan ve de en önemlisi en insan gibi insanlardan biridir sayın Kerem Özyeğen. Böyle bir müzisyenle aynı ülkede yaşamak bile onur verici! |
||
|
||
| Kerem abi harikulade.Soğukkanlılığına bayılıyorum.Üzerine gitarist tanımıyorum.Ben gitarını acayip beğeniyorum.Markasını merak ediyorum.Onunla bir an olsun konuşmak isterdim.Bir kere mvö ntv'ye katılmıştı.Kerem abi neden yoktu? Onun sesini duymak isterdim.Onu veya Mvö'yü (Muse hariç)dinlemediğim bir an bile yok.Hayranım Kerem abiye. | ||
|
||
Mazhar Kerem Özyeğen'e baktığımda, enstrümanına fazlasıyla hakim bir insan görüyorum. Hatta bir zamanlar "Bir Derdim Var" şarkısı ile, "delay" efektini de moda etmişti kendisi.
|
||
|
||
gitarı çok güzel çalıyor ve canlı performansı harika gruba neşe katıyor izleyenleri de büyülüyor başarılarrrrrrr
|
||
|
||
| ama top sakal bırakınca daha yakışıklı oluyor bana sorarsan eğer. AMA ÇOK GÜZEL MÜZİK YAPIYOR... |
||
|
||
| Onu ekranda görmeyi çok özledim, yeni klipleri çıksa da ben de bol bol tv´de izlesem Kerem'i.. özellikle Tv makinasını izlemiş olanlar bilir,O'nun machine in my head şarkısını nasıl seslendirdiğini..yeryüzüne gelip gelebilecek en güzel seslerden biri sayın Kerem Özyeğen'in sesi..zaten eski gruplarında da vokalistlik yapmışlığı vardır.. Allah O'nu müzik dünyasından hiçbir zaman eksik etmesin.bu ülkenin yetiştirdiği en yetenekli müzisyenlerden,en başarılı sanatkarlardan ve de en önemlisi en insan gibi insanlardan biridir sayın Kerem Özyeğen. Böyle bir müzisyenle aynı ülkede yaşamak bile onur verici! Bütün yazdıklarına katılıyorum arkadaşım, Kerem'i en iyi şekilde kelimelere dökmüşsün. Ne mutlu sen onunla aynı ülkede, aynı havayı soluyorsun, inşallah bir gün bana da nasip olur Kerem'le aynı ülkede hatta aynı şehirde yaşadığımı bilmek. |
||
|
||
| "the explorer" daki vokali kendisine hayran olmamı sağladı ... gerçekten çok güzel bir sesi var ... gibson les paul le bukadar coşan ve coşturan bir insan... | ||