|
||
| Evet Kerem'in sesi gerçekten de çok güzel, keşke onu daha çok dinleme fırsatımız olsa. Sanki biraz arka planda kalıyor, daha çok ön planda görmek isterim onu. |
||
|
||
| ya aslında bende onu ön planda görmek isterim ama onunda kişisel tercihidir sonuçta! | ||
|
||
17 kasım Mtv lansman partiden sonra bir arada kerem abi yanımdan geçti ve onla bir fotoğraf çektirme şansı yakaladım.. her ne kadar onla pek konuşamamış olsam da o fotoğraf bile bence gayet yeterli
|
||
|
||
| biraz arka planda ama | ||
|
||
Bence o kadar arka planda değil.O grubun 'gizli öznesi' pek görünmüyor gibi görünüyor.Ama gitarı da resmen konuşturuyor.Konserlerdeki enerjisine hayranım.
|
||
|
||
ya keşke onun gibi gitar çalabilsem dediğim insan ama biraz zor ![]() o gitar çalarken kendim çalıyormuşum gibi bir zevk alıyorum.hele son albümdeki sololarıyla ben bayağı debeleniyorum(dans ediyorum sözde )onu ve mor ve ötesi çok seviyorum
|
||
|
||
| bence görsel açıdan mvö den ön planda olması gereken eleman ..sesi güzel | ||
|
||
| bunu biliyor muydunuz bilmiyorum ama geçen gün Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın filminde kendisine rastladım..Necla Nazır'ın oğlu rolündeydi..tesadüf başlarken rast geldim. Kerem Özyeğen yazınca inanamadım ama başka K.Özyeğen olmadığına göre o sanırım.. 7-8 yaşlarında falan.. küçükken çok tatlıymış.. | ||
|
||
| evet bir röportajda okumuştum var öyle bir maceram demişti | ||
|
||
ya evet,ben de biliyorum öyle birşeyi olduğunu ama hiç denk gelmedi o film yaaa!!! ![]() filmin adı ne acaba,bilgilendirirseniz sevinirim
|
||
|
||
| bazılarını benim için çaldığını düşünüyorum hele bir de o parti'nin son bölümünde kopma derecesindeki gitar çalışı yok mu eridim abi |
||
|
||
kerem özyeğen'i "amcacığım seni çok sevdim, sana baba diyebilir miyim" derken düşünüyorum da...
|
||
|
||
| kerem abinin annesi ne zaman vefat etmiş?tam tarihi bilen var mı? | ||
|
||
konserde tek kelimeyle süperdi!!! hele de kuliste... bir insan bu kadar mı sıcak olur yaptığı espriler ve iltifatlar da ayrı bir güzeldi
|
||
|
||
kerem abinin annesi ne zaman vefat etmiş?tam tarihi bilen var mı? valla ben 26.03.2006 tarihinde öldü diye biliyorum. |
||