|
||
gitarının markası gibson les paul deluxe goldtoptur marshall amfi ve boss efekt pedalları kullanıyor bendede aynı ekipmanlar var kerem kopyasıyız
|
||
|
||
kerem özyeğen tarkan gözübüyük birde burak(athena) beraber bir cover albümü çıkartıyorlarmış galiba. bugün dream tv'de müzik hattında duydum ama tam olarak bir açıklama yapmadı resmi sitede de bir açıklama yok kesin olunca zaten kesin söylerler... Ya bu grup için sorun olmayacaktır, öyle diyorlardı.En azından konserler falan olacakmış, böyle bir başlayacak diyorlardı.Kerem Özyeğen solist olacak ayrıca.Böyle bir şey de vardı duyduğumda sorun olur sanıyordum da fikrim değişti zamanla.Bu haberi ne zaman duydunuz siz?Bayağıdır var ama söylemiyorlardı, acaba sorun olacak diye mi?
|
||
|
||
| çok yardımsever biri çoook... | ||
|
||
| gül kendine albumunden sonra üretkenligini sabitleyen yazık olan kişi gül kendine dönemlerini özleten bir ton yaptı artık hayırlısı... | ||
|
||
kerem özyeğen gerçekten çok sempatik birisi kuliste onunla konuşurken çok sıcak davranıyor sevgi sözcükleri kullanıyor sürekli sahnede ayrı bir sıcaklık hissetiriyor
|
||
|
||
| ben kerem'in gruptan farklı bir çalışma yapacağını sanmıyorum onlarda her grupta olmayan grup ruhu var tabi grup dışında farklı çalışmalar yapılması hoşumuza gider sonuçta ben onların yaptığı müziği seviyorum. | ||
|
||
super yaa ben onun kadar iyi gitar calan birine cok az rastlıyorum super otesi
|
||
|
||
| dışarıda olduğundan çok farklı birisi evinde | ||
|
||
bende çok seviyorum acayip tatlı birisi ve eline gitar çok ama çok yakışıyor
|
||
|
||
çok sevimli ve gitar konusunda da gayet yetenekli bir insan...
|
||
|
||
| http://www.youtube.com/watch?v=BzDFxCKnKRg burda da o videonun tamamı var..hepsinin küçüklük halleri... |
||
|
||
| muhteşem bir insan gitar çalmamı bir o bir de makina'daki o uzun saçlı gitarist sağladı şimdi öğrenmeye başladım teşekkür ederim ikisine de kerem özyeğen muhteşem biri | ||
|
||
| iyi bir gitarist makinada fucking my head i çok iyi söylemişti | ||
|
||
| machine in my head yani.. | ||
|
||
| arada bir kopuyor hani... çok yakışıyoor çookk! | ||