|
||
| sevdiğim saydığım bir insan türkiyenin en iyi gitaristlerinden | ||
|
||
| gerçekten çok tatlı birisi,çok iyi gitar çalıyor ve sololarına bayılıyorum. | ||
|
||
CNN'deki futbol programında Harun Abi'nin dediğine göre iki Kerem Abi de play station oynarken bayağı iyi bir takımmış.
|
||
|
||
Gitarının bir teline insanın canını veresi geldiği, yetenekli, rüyalarımın sessiz insanı.. zıp zıp abimiz..
|
||
|
||
fareli köyün kavalcısı gibi gitarı eline aldığında herkesi peşinden sürüklüyor
|
||
|
||
| dehşet çalıyor gerçekten.kerem abi süperr.... | ||
|
||
| tam anlamıyla yaptığı işte üstad ve süper biri!!! | ||
|
||
eski milli buz hokeycimiz
|
||
|
||
duydum duydum duydum sonunda şarkı söylerken sesini duydum!! ilk defa bu kadar net duydum!
|
||
|
||
ben öyle gitar çalan kişi görmedim...tek kelimeyle harika Büyük Düşler albümünde attığı sololar zaten kendini belli ediyor...grubun bel kemiği denilebilir!
|
||
|
||
duydum duydum duydum sonunda şarkı söylerken sesini duydum!! ilk defa bu kadar net duydum! ![]() cagico kardeş nerede duydun söyler misin?internetten ulaşabileceğimiz bir yerde mi söylersen çoook iyi olur!bir türlü bulmıyorum çünküü!!
|
||
|
||
hayır!internette değil.kasetçalar programında duydum açıkçası..çok iyi dinledim sanırım bu sefer..
|
||
|
||
| Kerametlerin Kerem"i, özün de Öz'ü, azizlerin gitarı; dudaklarının sessizliği, gözlerinin ışıltısı, sesinin ahengi..morun da ötesinde...Kerem Özyeğen... | ||
|
||
çok iyi bir gitarist... ama 16 kasımdaki İzmir konserinde o bereyi atmadı ya çok kırıldım
|
||
|
||
evet hatta biz ısrar etmiştik at at diye olmaz demişti ama gerçekten çok başarılı bi gitarist dünya tatlısı bir insan başarılarının devamını diliyorum
|
||