|
||
| kelimeler yetmez ki.... O süpeeeer gerçekten
|
||
|
||
| gitarı konuşturan bir adam...kendinden geçiyor ki zaten gitarı eline aldığında dünya sanki sadece onun etrafında dönüyormuş gibi işini hakettiği gibi yapıyor... | ||
|
||
| herşey ortada olduğu için abartılmaya değer biri... | ||
|
||
evet bide mailere cevap verir. Ne??Ya ben birtek resmi sitedeki mail adresini biliyorum mor ve ötesiyle iletişim kurabilmek için, o kadar mail yazdım hiç cevap vermedi.Ya başka bir adres varsa verir misin?
![]() |
||
|
||
| iletişim@morveotesi.com bu adresten başka yoktur diye bilinir... | ||
|
||
bir ara keremozyegen@morveotesi.com vardı diye biliyorum
|
||
|
||
| onları artık kullanmıyorlar sanırım. gerçi kerem abi o maille buraya üye ama ben de bilmiyorum işin aslını pek.... | ||
|
||
kerem abi bazen haftanın 3 ya da 4 günü sipariş vermek için beni arıyor sesini öyle duyuyorum:)... o çok abartıyorsunuz diyen arkadaş da şunu bilsin söylediklerimiz az bile...kerem abi bütün sandaviçler sana feda olsunnnnn
|
||
|
||
kerem abi büyük düşlerde dysdaki performansını uçurmuş durumda! bence )
|
||
|
||
Performansı süper.Çok iyi çalıyor ve grupta çok önemli bir yeri var.Abartı mı değil mi bilmem ama bence gerçekten çok iyi
|
||
|
||
| zaten onu anlatmaya gerek bile yok. "gitarların efendisi" mübareeeek... |
||
|
||
| Kimbilir, belki gitarı ona hükmediyordur, belki de o gitarına hükmediyor..Ama kesin olan bir şey var ki, gitar onsuz, o da gitarsız; biz de 'Keröz'süz olamayız... | ||
|
||
| bir türk sinemasında adını unuttum küçük bir çocuk oynuyordu ..ismi k.özyeğen ..acaba.. | ||
|
||
| evet o. | ||
|
||
evet sanırım ferdi tayfur un bir filmiydi ayrıca orhan gencebay klibinde de görüldüğünü duymuştum arebesk ruhu var bir yerde : ))
|
||