|
||
evet onu ben de biliyorum hatta öğrendiğimde bayağı şok olmuştum çok emin değilim ama galiba kerem'in o halini bir yerlerde görmüştüm. nerede görmüştüm acaba. çok eskidendi galiba çünkü hayal meyal hatırlıyorum
|
||
|
||
| çok ilginç gerçekten arabeskten rock a. bence bu değişme çok iyi olmuş. bu sayede kulaklara bayram ettiren o güzel seslerin yaratıcısı ortaya çıkmış oldu. | ||
|
||
çok mütevazi bir insan o ya.. şebo'nun albümünde gitar çalmasıyla ilgili "şebo izin verdi,ben de gitarımla eşlik ettim."demişti.. aklıma geldi şimdi,gecenin bir vakti!
|
||
|
||
![]() aykan ilkan'la çekilmiş bir fotoğrafı.. ben çok beğendim,sizinle paylaşıyım dedim! ![]() |
||
|
||
hayır ya aybars falan değil,o aykan ilkan.hatta fotoğraf aykan ilkan'ın resmi web sitesinden alındı. www.aykanilkan.com istersen oraya bakabilirsin.
|
||
|
||
bence konuşmayı fazla sevmeyen birisi ... kendi yerine gitarının konuşmasını tercih eder diye düşünüyorum...
|
||
|
||
aykan ilkan'la çekilmiş bir fotoğrafı.. ben çok beğendim,sizinle paylaşıyım dedim! çağla ya foto süper ötesi bayıldım resme ayılmam mümkün değil![]() bence konuşmayı fazla sevmeyen birisi çok doğru ama o kadar da konuşmayan bir karakere de sahip değildir kerem ... kendi yerine gitarının konuşmasını tercih eder diye düşünüyorum... ![]() İsteyince bülbül kesilir ama şahsen her ikisi de benim için uygundur neyse iyi ki varsın Keröz
|
||
|
||
| geçen ay trt'de mor ve ötesi'nin konuk olduğu bir programda "artık eskisi kadar gitardan zevk almıyorum, gitarımı sadece provalarda, konserlerde ve pek sıkıldığımda elime alıyorum" tarzında bir açıklama yapmış gitarist. (ekşi'den,eski bir tarih) üzülürüm ya böyleyse.. :-/ |
||
|
||
mor ve ötesi'nin küçük devi!
|
||
|
||
geçenlerde kanlıca semalarında tek başına yürürken rastladığım biricik gitaristimiz
|
||
|
||
geçen ay trt'de mor ve ötesi'nin konuk olduğu bir programda "artık eskisi kadar gitardan zevk almıyorum, gitarımı sadece provalarda, konserlerde ve pek sıkıldığımda elime alıyorum" tarzında bir açıklama yapmış gitarist. (ekşi'den,eski bir tarih) evet bende izlemiştim o programı yanlış hatırlamıyorsam "gitar çalışma teknikleriniz nasıl,yeni başlayanlar sizin kadar başarılı olabilmek için neler yapmaları gerekir" gibi bir soruya "ben artık gitar çalışmıyorum.çünkü eskiden o kadar çok gitarla içli dışlı olup o kadar çok çalışmıştım ki,elimden gitarı hiç bir zaman düşürmezdim.artık çalışma gerekiği duymuyorum ve sadece provalarda,konser zamanlarında elime alıyorum"demişti..haklı da bence nasıl olsa şu an o çalışmaların meyvelerini topluyor üzülürüm ya böyleyse.. :-/
|
||
|
||
| sabah 'RE'yi dinlerken sonlarında, kerem özyeğenin çaldığı yerlerde birden kerem özyeğen sanki kendisi sesiyle bağırıyoruş gibi hissettim.oysa o bölümde 'sadece' çalıyor... | ||
|
||
| kolunda kelebek döğmesi olan samimi bir mvö gitarisiti | ||
|
||
bugün lanet olası okulumdan biraz daha erken çıkabilseydim sokağımın başında görebileceğim kişi
|
||
|
||
| senelerce aynı mahallede oturupta taşındıktan bir kaç ay sonra aynı yerde oturduğumuzu öğrenip senelerdir hala tühlendiğim babamında çok sevdiği daima çok iyi biri dediği o mükemmel kişilik... | ||