|
||
| mtv forumun kaydında kerem abi kısa saçlıyım falan diyor.nasıl yani?? :-/ | ||
|
||
"why not abi?" diyen küçücük,minicik ama kocaman gitaristimiz..
|
||
|
||
mtv forumun kaydında kerem abi kısa saçlıyım falan diyor.nasıl yani?? :-/ saçını kestirmiş eskisi kadar uzun değil.kestirince rahatladım diyor kendileri
|
||
|
||
| gibson ve marshall GSM2000=adem ile havva:P ANLAYANA!!!!!!! | ||
|
||
gitar öğrenirken özel bir yardım almadığı kendi öğrendiği söyleniyor bu doğru mu? onu bende duymuştum doğruysa şaşırmam bende duymuştum ama 6 yaşından 9 yaşına kadar konservatuar eğitimi almış bence orda öğrenmiştir gitarıda... |
||
|
||
genelde iyi gitaristler küçük yaşta başlamış oluyorlar zaten, kerem de onlardan biri demek ki ama o farklı çünkü o kerem, ondan bir tane var
|
||
|
||
| Kerem Özyeğen gitar çalmasını,duruşunu,hal ve haraketlerini en çok sevdiğim Mor ve Ötesi elemanıdır. 1999 da gruba katılmıştır kendisi..keşke daha önceden katılsaydı dediğim adam. Sesi de çok güzeldir,boyu kısadır ama kalbi çok uzundur ki kalbinde binlerce insanı taşıyan yer vardır. 6 tane gitarı varmış bu arada. |
||
|
||
| 7 demişti gitar sayısı olarak mtv sohbetinde. | ||
|
||
| kendisi eskişehirden dönerken trende şöyle bir şey yaşamış.. kerem:hmm omlet varmı.. garson:ciğer veriim abi.. kerem:yok omlet varmı.. garson:ekmek arası köfte yaptıriiimm.. kerem:çay ver sen bana. ekşi'de rastladım paylaşmak istedim!
|
||
|
||
şahanda da dikkat ettim.saçı kısa olunca daha bir genç gibi gözüktü gözüme.
|
||
|
||
araba kullanmayan hatta öğrenmeye gerek bile duymayan kişi.. ![]() (bkn: mtv'nin internet sitesinde yer alıyor.) |
||
|
||
| yeni saçları çok hoşuma gitti... çok kısa değil uzun da değil... neyse çok iyi de piyano çaldığını okudum gazetede bir röportajında |
||
|
||
siyah çizgili gitarına bayılıyorum
|
||
|
||
| bence kerem özyeğen gitarını çok iyi tanıyor...! ve o yüzden bu kadar iyi gitar çalıyor...!!! | ||
|
||
bir sürü bir sürü fotoğrafını çekmek istediğim şahıs..
|
||