|
||
| Belki de gitar onun için bir tanrıdır.. | ||
|
||
gitar onun için tanrı,o bizim için gitar tanrısı...
|
||
|
||
| anladığım kadarıyla acayip bir rock kültür bilgisi var.ılımlı ve canayakın da bir duruşa sahip. | ||
|
||
o gitardan ve analog pedal sisteminden ben de olsa ben de öyle çalarım heralde ama adam ayrı biri çok sevimli, çok iyi çalıyor
|
||
|
||
| bir derdim var akustik versiyonunda duyduk ki sesi de çok güzelmiş.. kendisini tebrik ediyoruz,önümüzdeki albümde bir şarkı da kendisinden bekliyoruz.
|
||
|
||
| evet kerem özyeğen'in sesi çok güzel ama mor ve ötesi tarzında değil pek biraz daha metale kaçıyor ama gitar tanrısı gerçekten iyi bir laf (ayrıca çok kibar ya) | ||
|
||
evet o. vaaaaaaaaay küçükten başlamış demek artiz olmaya bana da hiç söylemez bunları valla ben de çok şaşırdım ne diyeyim? acaba o filmin detaylarını (adı sanı nedir) öğrenme imkanımız var mıdır morkız?1985 yapımı her şeyim sensin filminde murat adında, necla nazırın oğlunu oynuyormuş kendileri efendim
|
||
|
||
![]() küçük,minik,çok çok çok çok sevimli kerem abi!
|
||
|
||
![]() |
||
|
||
![]() büyüyünce ne olcağı o zamandan belliymiş anlaşılan!
|
||
|
||
| kerem özyeğen sayesinde gitara başladım ve solist olduğum grupta onun gibi olmak istediğim için gitarist oldum ve böyle çok mutluyum.o olmasaydı ben de olmazdım, onunla tanışmak tek hayalim.ve gibson les paul gitarına da hastayım. kendine has tarzıyla ve müthiş gitar çalışıyla bir numaralı idolüm. | ||
|
||
| onun için denecek fazla kelime kalmadı bence .onu çoooooook seviyorum. küçüklük resimleri harika çok tatlıymış. | ||
|
||
çok zıpır çıkmış fotoğraflarda ileride böyle zıp zıp olacağı belliymiş
|
||
|
||
çok tatlı çıkmış yaa ayrıca süper gitar çalıyor
|
||
|
||
| kerem özyeğen gitardaki tek idolüm a bir de cem köksal var ama kerem başlamamdaki en büyük etken iyi ki karşıma çıktı. ben çok ahmak bir yerde rastladım ama neyse...... |
||