|
||
| Çok merak ediyorum...Acaba Punk ı alternatife tercih eder mi? | ||
|
||
bu mavi carse gömleğinden kaç tane var kerem abinin? Her yerde onu giyiyor gibime gidiyor ve eflatun kravat ile. Renkler çok birbirine uyuyor hehe ama iyi yani..
|
||
|
||
| aşmış bir gitarist.... Türk gitaristler arasında favorim ve idolüm. | ||
|
||
gitar onun için tanrı,o bizim için gitar tanrısı... aynen yaa tamamen katılıyorum başka da ekleyecek bir şey yok sanırım ![]()
|
||
|
||
BİR İNSAN BU KADAR YETENEKLİ OLUR.gitar çalmak, gitar onun için herşey.döktürüyor çalarken coşuyor coşturuyor o zıplıyor ya çalarken artık bende gelenek oldu mvö şarkılarını dinlerken bende zıplıyorum öyle bir çalışı var ki... bence ondan iyi bir tek gitarist YOK.
|
||
|
||
sanırım çoğu yönüye müthiş bir abi, arkadaş, dost, oğul, abla , kuzen, yeğen... olur.
|
||
|
||
| HAKİKATEN ÇOK İYİ BİR GİTARİST NE ZAMAN GİTAR ÇALMAYA BAŞLADIĞINI BİLEN VAR MI? | ||
|
||
| ben 15 yaşında başladı diye biliyorum. | ||
|
||
| evet 15 yasinda baslamis. | ||
|
||
çook sempatik çoooooooooook!!!12mayısta çanakkale'ye geldiler herzamanki gibi yine süperlerdi.en önde izledim onları ve müthiş eğlendim(tam olarak kerem özyeğen'in önündeydim) gitar çalışına söyleyecek laf bulamıyorum artık zaten...
|
||
|
||
| Kerem'in gitar çalışı gerçekten müthiş özellikle genelde şarkı sonuna doğru attığı sololara hayranım.Beni gitar çalmaya en çok istememi sağlayan kişi.Darbe'deki solosu çok güzel dinleyen var mı | ||
|
||
| keröz çok tatlı çok şeker biri ya. bir insana gitar bu kadar mı yakışır. bir de o gitarı bu kadar iyi çalarsa. | ||
|
||
| kesinlikle türkiyenin en iyi gitaristlerinden biri ve çok sempatik | ||
|
||
| gitar konuşuyor resmen sahnede... inanılmaz iyi çalıyor...oldukça samimi... ve iyi var o... |
||
|
||
resmen ayakları yerden kesiliyor gitarını calarken.. bayılıyorum onu öyle coşarken izlemeye
|
||