|
||
| Hayat hayat dedikleri bir serserinin düşleriydi. O serseri Ker.Öz Abiyse düşleride gitar. Biz bu adamı seviyoruz,oda gitarını. |
||
|
||
Siddhartha'dan aldığım bilgiye göre; kendisi 1996 yılında 1.Roxy Müzik Günleri'nde perküsyon çalmış ve dinlediğim kadarıyla çok güzel çalmış
|
||
|
||
ya ben bu adamı çoooook seviyorum, sahnede o kadar doğal ki, ayrıca gitar çalarken oradan oraya zıplamasına bayılıyorum ona çooook yakışıyor ![]() ve SÖZ KONUSU GİTAR OLDUĞUNDA ONUN ÜSTÜNE KİMSEYİ TANIMIYORUM. |
||
|
||
| adam adeta gitarın içine giriyor...kayboluyor...boğuluyor... bizide boğuyor... ve mümkünse hep orada kalsın...hep boğsun bizi...kaybolalım onunla beraber... muazzam insan... |
||
|
||
| Kerem abi albüm sounduna çok yakın çalıyor tonları falan dehşet nasıl beceriyor hala aklım almış değil yaa bir grup bu kadar mı albüm soundunda çalar bana göre türkiye'nin en iyi gitaristlerinden! | ||
|
||
ben bir yerde okumuştum. 15 yaşındayken gittiği bir konserde -hangi konser olduğunu hatırlamıyorum ama dünyaca ünlü bir gruptu- hayran kalmış ve o gün gitar çalmayı öğrenmeye karar vermiş. Ve ilk kullandığı gitar özyeğenine ait bir klasik gitarmış. Gitar çalmaya başlamış biri için geç bir yaş olsa da sahip olduğu yetenek sayesinde TÜRKİYE'nin en iyi gitaristlerinden biri ve onun gitarı tutuş tarzı bile çok etkileyici. Gitar çalmak bir insana ancak bu kadar yakışır. Tabi elindeki GİBSON LES PAUL'ün bunda payı büyük ...
|
||
|
||
unifest'te yaşananlara bakılırsa her şekilde gitar çalabilen üstün yetenekli kişilik! binlerce kez kendisini takdir ediyoruz, başarılarının devamını diliyoruz!
|
||
|
||
Evet, o anı canlı görmek hele bambaşka bir şey. Bir ara otururken gitarı kafasının üstüne falan da aldı. Ben de ağzım açık izledim öyle. Muhteşem bir gitarist gerçekten, çok da sakin. Seviyoruz, sayıyoruz, kutluyoruz.
|
||
|
||
Çok tatkı birisi.Türkiye için ve MVÖ için büyük bir şans.Onsuz bu grup olmazdı.
|
||
|
||
ben bir yerde okumuştum. 15 yaşındayken gittiği bir konserde -hangi konser olduğunu hatırlamıyorum ama dünyaca ünlü bir gruptu- hayran kalmış ve o gün gitar çalmayı öğrenmee kararvermiş. Ve ilk kullandığı gitar özyeğenine;D ait birklasik gitarmış. Gitar çalmaya başlamış biri için geç bir yaş olsada sahip olduğu yetenek sayesinde TÜRKİYE'nin en iyi gitaristlerinden biri ve onun gitarı tutuş tarzı bile çok etkileyici. Gitar çalmak bi insana ancak bu kadar yakışır. Tabi elindeki GİBSON LES PAUL'ün bunda payı büyük ...guns n roses dır kendisi... |
||
|
||
| Hani böyle bir insanın yüzüne bakarsınız da derinlerden gelen kıpırtılar sizi ona doğru gizlice çeker.Böyle konuşur hatta konuşamadan bir göz kırpar da içiniz erir ya karşınızdakinin gözlerine baktığınız an saf bir çocuk görürsünüz gözlerinde işte o Kerem Özyeğen... ben henüz gözlerine bakamadım yani hiç karşılaşmadım kendisiyle ama öyle bir şeyler hissediyorum adını bile duyunca seviyorum bu adamı sempatik şirin sürekli gülen iyi bir insan yolun hep açık olsun Kerem abi |
||
|
||
| Gitarın tellerine öyle bir yuruyor ki gitar artık ağlıyor ''Kerem abi nolur yapma artık!'' diye yalvarıyor sanki bu kadar mı güzel gitar çalınır kardeşim Dünyada -evet Dünyada abartmıyorum- ilk 3 ün 1.si. Kerem abi sen bizim herşeyimizsin =) |
||
|
||
| tamamen gitarla bütünleşmiş.sanki gitar onsuz olamaz gibi ya.kısacası harika. | ||
|
||
| ya ben onunla konusan yada fotograf cektirenleri kiskanmaya basladim insallah bende 1 gun görüsürüm onunla | ||
|
||
| kerem bırakalım türkiye'yi dünyanın en iyi gitaristlerinden biri |
||