|
||
Aynen katılıyorum. Onun gibisi öbür dünyada bile bulunamaz..
|
||
|
||
çok güzel gitar çalıyor onun çalışına hayranım
|
||
|
||
| adamımla aynı soyadını taşıyoruz...acaba kendisi de selanik göçmeni olabilir mi? eğer öyleyse kronik bir selanikli olarak çok sevinirim açıkçası.müzikal anlamda tek geçerim.bi de şo coca cola'yı severse anlaşacağız. | ||
|
||
| evet abi ya türkiyenin en iyi gitaristi bencee kerem abii |
||
|
||
| gerçekten çok başarılı bir gitarist(= | ||
|
||
| herşeyiyle süper her zaman idolüm olan şahıstır kendileri,çok mütevazi,sevecen,şeker insandır o benim için en iyi gitarist kerem'dir,onun üstüne tanımam =)) | ||
|
||
şöhretin içinde kaybolmamış her zaman sıcak kanlı bir insan.En az 5 tane imza aldım hiç itiraz etmedi
|
||
|
||
| O sahnede bambaşka.İnsan aşık olunca bir başka olur,başka söyler,davranır,başka konuşur hani.O da böyle sanki.O her şeyden farklı.Gözlerine baktığın zaman hissedersin heyecanı,mutluluğu,enerjiyi...O gitarına aşık.O gitarla zıplayarak ,enerjisini göstererek sahneyi karış karış geziyor.Bırakın sahneyi Dünya'yı gezer elinde gitarı kalbinde de elindekinin aşkıyla...Bu yüzden o ''Dünya'nın en gitarına aşık yetenek abidesi kim?'' sorusuna cevap olan tek isim...O bir şeyi uzun yıllar kaybettikten sonra bulmuşcasına mutlu ve hevesli. O BAMBAŞKA. |
||
|
||
mtv'de gördük ki her türlü gitarla adam döktürebiliyor. yetenek işte. tebrik ediyoruz. ![]() ayrıca konuşurken pek bir kibar olan, "canım"lı sözcükleri eksik etmeyen kişi.
|
||
|
||
| Kerem Özyeğen, 1996-1998 arası "crusiana" adlı jazz-rock projesinde bas çalmış, şarkı söylemiş. | ||
|
||
Bas da çalmış yani? Tam gitar ustası.
|
||
|
||
evet ya.adamın denemediği gitar türü yoktur heralde
|
||
|
||
her gitar çalışını gördüğümde beni kendisine hayran bırakan insan.üzerinden yetenek akıyor güzel insan kerem özyeğen'in.o gerçekten bir gitar ustası.kendisini gitarı bu kadar güzel çaldığı için takdir ediyorum bir kez daha.
|
||
|
||
| herkesin de dediği gibi kerem harika gitar çalıyor bazı arkadaşlar mvö'de harcanıyor diye sözler söylemişler bence kerem hak ettiği yerde mvö'de | ||