|
||
| Sanırım kendisi Ogün Sanlısoy'un Üç albümünde geri vokallik yapmış.Tam emin değilim ama geri vokallik yaptığı şarkının adı Umudum Var olabilir. | ||
|
||
Sanırım kendisi Ogün Sanlısoy'un Üç albümünde geri vokallik yapmış.Tam emin değilim ama geri vokallik yaptığı şarkının adı Umudum Var olabilir. o albümde umudum var, bir ben ve gitme dönmezsin'de vokalleri var. |
||
|
||
| evet umudum varı bende dinlemiştim ama vokali çözemedim ya herkes o şarkıda vokal yapmış diyor ama ben çözemedim=) | ||
|
||
| rolling stone dergisinin temmuz sayısında gitaristler dosyası var ve birçok ünlü grubun gitaristleriyle ilgili ayrıntılar var.tabiki kerem de var ve kerem için gitar sound'unun başarısı diye başlık atmışlar. (metin türkcan'a da sahne canavarı demişler )
|
||
|
||
kerem benim idolüm gitar çalışına hastayım ya sahneye çok yakışıyo çok seviyorum kerem'i
|
||
|
||
![]() En samimi tavrıyla gitar çalan ve yine aynı samimi tavrıyla bütün sorunları kominizme bağlayan şahıs (ayrıca kominizmi burada siyasi anlamıyla kullanmıyorum, hayatlarımızın içine giren kominizmden bahsediyorum, bazen su içerken bile sergilemiş olduğumuz tavır.) Gördüğüm en sevimli enti kominist velet
|
||
|
||
| kerem bir tanedir.çok kibar çok.harunla konuşurken onu beklettiğim mükemmel şahsiyet önemli insan... | ||
|
||
| büyük düşler' in albüm kapağında korsan cd satıcısı gibi görünen gitarist. internette araştırırken bulduğum .birinin yorumu hoşuma gitti
|
||
|
||
| http://www.youtube.com/watch?v=nBaG-g_2Tqk bu yaklaşık 3 dakkalık videoda kerem özyeğeni görebilirsiniz.ferdi tayfurla necla nazırın oynadığı filmden alınmış
|
||
|
||
Neyse madem Her Şeyim Sensin'i benden başka bilen de var.Ben de başka video koyayım. ![]() http://www.youtube.com/watch?v=il3WbffHQZ0 |
||
|
||
süpermiş ya bende nerden bulurum seyrederim diyordum türk sinemasından sahnelere... ![]() kerem Ö : ama anne!! Anne : Sen sus
|
||
|
||
Bende izledim bu filmi izlemeyen herkese izlemesini tavsiye ederim kerem ö. hiç böyle görmemiştiniz.şok olacaksınız filmin bir sahensinde kerem'in ağladığı bir yer var içim parçalandı valla:D |
||
|
||
| valla süpersiniz bende ne zamandır arıyorum bu film'i keşke devamınıda bulabilsek yaa...bide kendi kendime diyorumki vay be düşünsene bu çocuk şimdi türkiyenin en iyi gitaristlerinden=)insan bir garip olur izleyince hele birde hayranıysan off offf | ||