|
||
makinada yardım et te yaptığı geri vokal güzeldi.genelde burak yapardı.bir albümdede kerözden bir şarkı fena olmaz hani
|
||
|
||
| Dün makinada sanki biraz morali bozukmuş hissi veren şahsiyet... | ||
|
||
belki de yorgundu dün.gerçi o sanki programları sevmiyor,tıpkı konuşmayı sevmediği gibi. .o adam sadece gitarlar konuşsun istiyor
|
||
|
||
Yoo aslında konuşmayı seviyor,muhabbeti güzel bir insanoğlu yani..Sanırım kameralar karşısında rahat olamıyor ya da o kadar kişinin dikkat kesilip kendisini dinlemesine tahammül edemiyor ki ben de katılıyorum hiç sevmem sırf stres yapar insanda herhalde
|
||
|
||
| harika gitar çalıyor, müthiş biri.. | ||
|
||
| kerem abi konuşmayı seviyor ben sana katılmıcam sipariş çünkü dilediklerini özgürce konuşabilen biri kerem abi her konnuştuklarında dikkat edersen hepsi bir mesaj içerikli zaten gitarına o kadar hakimki onu konserde farkettim ben zaten çok duyarlı bide | ||
|
||
| Arkadaşlar, tamam.Adam istediği zaman konuşur, istediği zaman konuşmaz.Yeter, bu konu uzamasın. | ||
|
||
| hakkaten kerem abi tam bir müzisyen.yaptığı doğaçlamalarla onu her geçen gün daha çok seviyorum | ||
|
||
kerem özyeğenin sonlara doğru gitarıyla döktürdüğü orhan gencebay klibi ![]() http://www.youtube.com/watch?v=7pidatajaSY |
||
|
||
evet bende izlemiştim ne çok yönlü bi insan yaa elinden her iş geliyor
|
||
|
||
Vay be süpermiş duymuştum hep ama bir türlü bulamıyordum Dövmeden tanıdım
|
||
|
||
acaba o dövmenin hikayesi nedir,niçin yaptırmıştır keröz abimiz
|
||
|
||
harun tekin'den daha rocker bir vokale sahip olduğunu düşünüyorum...ama mor ve ötesi pentagram değil onun için gitarist olarak kalması çok iyi olmuş....hakikaten bakışıyla ne düşündüğünü anında ifade eder....bazen ondan korkuyorum!!!
|
||
|
||
ya hiç bilmiyordum kerem abinin orhan gencebayın o şarkısında gitar çaldığını çok şaşırdım ya
|
||
|
||
| D Plus'ta izledim Harbiye Açık Hava Konser'ini.Daha Mutlu Olamam'ı çalmadan önce Harun Tekin: ''Kerem Bey'in(Keröz) uzman olduğu konu.'' dedi. | ||