|
||
| Kerem ÖZYEĞEN yakın bir tarihte tekrar sitemize konuk olacaktır. | ||
|
||
çok güzel bir haber bu beklemedeyiz keröz beyi
|
||
|
||
Kerem ÖZYEĞEN yakın bir tarihte tekrar sitemize konuk olacaktır. sohbet odasina mi gelicek
|
||
|
||
pentagramın 20 yıl konserlerine kuruçeşme arena da son verecek 28 temmuzda o gecede konuk sanatçılar arasında kerem özyeğen de var bilginize
|
||
|
||
Kerem ÖZYEĞEN yakın bir tarihte tekrar sitemize konuk olacaktır. sohbet odasina mi gelicek ![]() Evet. |
||
|
||
| ya arkadaşla hadi konuk olacak çok sevindim mutlu oldum çok güzel bir duygu bu ama bizim sitede sohbet odası nerede var =)? | ||
|
||
| tam bir sosyalist | ||
|
||
ya arkadaşla hadi konuk olacak çok sevindim mutlu oldum çok güzel bir duygu bu ama bizim sitede sohbet odası nerede var =)? böyle zamanlarda bir link veriliyor orda toplanılıyor
|
||
|
||
| aslında heber vermeden girseler daha doğal olur |
||
|
||
| bence de mükemmel bi gtarist grubun yarısı oluşturuyor bence... | ||
|
||
| Arkadaşlar sohbet tarihi henüz kesinleşmiş değil.Tam olarak tarih ayarlanınca haberiniz olur. | ||
|
||
| 28 temmuz'daki pentagram'ın 20. yıl konserinde 2 şarkıda onlara eşlik etmiş galiba.. | ||
|
||
Evet grubun en sempatik üyesi bence, çalışına hayran olduğumu ve köşeye bırakıp bir daha çalmayacağımı söylediğim gitarımı onun büyük düşler albümündeki performansı sonrası tekrar yerinden çıkarıp çalmaya başladığım için ayrıca sevgilerimi sunarım kendisine Gerçekten dinleyici kitlesine nasıl hitap edileceğini çok iyi bilen riffleri var. Bir kere olsun görüşüp kendisiyle bu konuda fikir alışverişi yapmak isterdim...
|
||
|
||
| pentagram konserindeki görüntüleri ya da video çeken yok mu? | ||
|
||
| bu konuk olması çok güzel oldu ya | ||