|
||
Çok iyi bir gitarist...
|
||
|
||
| bence kerem özyeğen çok iyi bir gitarist onun gibi iyi gitar çalmayı çok isterdim onun gibi sağlam gitarist çok az | ||
|
||
| Katılıyorum sanatçı olarak gösterilecek biri görevini başarıyla yerine getiriyor. | ||
|
||
| sempatik ve iyi gitaristlerimizden biri =) | ||
|
||
| Kerem'e ortaköy sahilinde rastladım.. kulağımda kulaklık mor ve ötesi "aşk içinde" çalıyordu.. saat 22:00 civarı yürüyüş yapıyordum. şarkının güzelliğine kaptırmıştım kendimi etrafta tenha, sesli sesli söylüyordum şarkıyı. başımı kaldırdım solumdan geçti Kerem :/ hayatımda hiç bu kadar şaşırdığımı hatırlamıyorum.. hemen merhaba dedim birden çıktı ağzımdan şaşkınlıktan!! yanında kısa boylu şarışın bir kız vardı.. sanırım kız arkadaşı :/ Kerem hiç oralı olmadı.. yüzünde müthiş bir şaşkınlık ifadesi vardı hiç unutmayacağım benim sesimden ürkmüş olmalı "aaaaşşşşşkkk içindeeee, yalaaaaan içiiiindeeee" hemen kaçmak istedi.. görmemezlikten geldi :/ cevap vermedi... arkasından bakakaldım sonra kendi kendime konuşmaya başladım "ne yaptım ben yaaaa, salak kafam" diye.. ama olan olmuştu.. ya nasıl olur ya dibimden geçtiiii ve hiç konuşamadım :/ |
||
|
||
| olmaz bi insan öle bi gitar çalar ama bu kadar da özendirmez ki kendine alla alla...:)tanışmak istediğim özel kişiliklerden birisi |
||
|
||
Genç olmasına rağmen gitar kariyerim açısından örnek aldığım kişi. Özellikle gitar ve amfi seçimi harika...
|
||
|
||
| arkadaşlar bu arada kerem özyeğen'le yapılan ropörtaj eklendi mi siteye? istemeden bir süre takip edemedim de... | ||
|
||
arkadaşlar bu arada kerem özyeğen'le yapılan ropörtaj eklendi mi siteye? istemeden bir süre takip edemedim de... henüz eklenmedi.
|
||
|
||
koçum kerem harun falan ne oluyo o grubun en dengesız ne oldugu belırsız elemanı o sen olmasan bu grup buralar gelmezdı supersın kerem ...delikanlı kerem ...sakın harunun yanında kenındı bozma delıkanlılıgını kaybetme kocum be..... harun ve keremin yanında kendini bozma ne demek
|
||
|
||
koçum kerem harun falan ne oluyo o grubun en dengesız ne oldugu belırsız elemanı o sen olmasan bu grup buralar gelmezdı supersın kerem ...delikanlı kerem ...sakın harunun yanında kenındı bozma delıkanlılıgını kaybetme kocum be..... arkadaşım,Kerem'e olan sevgin iyi,hoş ama; Madem Harun'u sevmiyorsun ;yani bu grubun bir elemanını.Kerem'in de haliyle çok değer verdiği birini dengesiz buluyorsun; Nasıl Mor Ve Ötesi Fanı oluyorsun?Harun Abiye niye hakaret ediyorsun?Mor Ve Ötesi 4 kişiden oluşmuştur ve bu 4 kişinin birbirine bağlılığı rastlanmaz derecede çoktur.Aynı zamanda benzer yönleri olduğu gibi benzer olmayan yönleride vardır. Bir insanı sevmen,diğer insanı kötülemeni gerektirmez;üstelik bu iki kişi aynı sahneyi paylaşan , beraber beste yapıp şarkı sözleri yazan albüm yapan, hep birbirlerinin yanında olan kısacası gerçek bir grup olan 4 kişinin Harun ve Kerem'iyse. Hem sence diğer 3 kişinin hiç işe yaradığı yok,kerem olmasaydı buralara gelemezdi bu grup.. Ne güzel örnek bir morveötesi fanısın(!) Kİmlere neler diyorsun?! |
||
|
||
| birbirlerini bozduklarını düşünselerdi zaten bir arada durmazlardı 10 yıldır..neyse daha fazla uzatmaya gerek yok herhalde.... | ||
|
||
kendini fanı(!) olarak nitelendirdiğin grubun üyesi hakkında böyle garip düşünmen hiçte hoş bişey değil...
|
||
|
||
| forumumuzun kerem özyeğen ile yaptığı röportajı okumak için buyrun burdan | ||
|
||
| Moderatör Abi/Abla, Acaba Kerem'e selam gönderebilir misiniz? Mor ve Ötesi Fan değilim, ama Kerem'i severim. Onu özledim. |
||