|
||
Moderatör Abi/Abla, Acaba Kerem'e selam gönderebilir misiniz? Mor ve Ötesi Fan değilim, ama Kerem'i severim. Onu özledim. bire bir iletme gibi birşey söz konusu değil ama belki görüyordur kendisi selamını
|
||
|
||
| KEREM ABİNİN AYIP OLMAZ MIDAKİ SOLOSU MUHTESEM!BENDE ÇALMAYI ÖĞRENMEK İSTIYORUM GİTARI AMA HİÇ NASİP OLMADI:(BENDE ULUSLARARASI OKUYACAGIM.ÜNİVERSİTE SINAVINA BU SENE GİRECEGİM.BANA BAŞARILAR SİZE İYİ AKŞAMLAR! | ||
|
||
| http://www.youtube.com/watch?v=Z5Oe6nkU8MY arkadaşlar bu sidharta ile ilgili kısa bir video.. burada bazı resimlerde,videonun ortalarına-sonlarına doğru kerem abinin de fotoğraflarına rastlayabilrsiniz. çalan kısa bir melodi var,o da harika... |
||
|
||
| konuşma ses tonu karizmatik insan.. | ||
|
||
| bu adam herşeyi ile muhteşem ya:D | ||
|
||
| iki gitarina da hastayim ya .... | ||
|
||
iki gitarina da hastayim ya .... aynen !!!
|
||
|
||
| Hayatımın sonuna kadar hiç sıkılmadan dinleyebilirim onun sololarını... | ||
|
||
| doğum günü kutlamak için 5-10 gün önceden hazırlık yaptım ama o gün pc başına oturamadım...:(unutmadım ama izin vermediler hala yasak ama...kaçak olarak giriyorum işte... | ||
|
||
| süper bir kişilik gitarı yutuyor sanki .O derece harika çalıyor yani | ||
|
||
dialog ben: aaa kerem abiiiii "bu adam gitarı yutmuşşş..." ![]() keröz:evet yuttum galiba ama hala sindiremedim keröz:kızlar gitmeyi düşünmüyorsunuz galiba ? ![]() ben:yoo bana kalsa sabahlarım burda çoookkkkkkkk tatlı bir insannn gitardaaa tek geçerimmm!!!! |
||
|
||
| lütfen Kerem Özyeğene keröz demeyelim.Ne o öyle.Keriz gibi. | ||
|
||
allah allah afedersin canım
|
||
|
||
özür dilemene gerek yok.benimkisi sadece bir hassasiyet.
|
||
|
||
| hayatımın sonuna kadar sıkılmadan konuşabileceğim,geyik yapabileceğim insan.. | ||