|
||
çok yetenekli bir gitarist 12 yaşından beri gitarla uğraşmasınında bunda payı çok büyüktür tabe ama gerçekten insanı çok etkileyici bir tarzı var canlı performanslarda şarkılara kendince yorum eklemesi çok hoşuma gidiyor müziği kadar kendiside çok hoş o da ayrı bir konu ) Az Kaldı bende kerem özyeğenle karşılıllı solo atcam
|
||
|
||
lütfen Kerem Özyeğene keröz demeyelim.Ne o öyle.Keriz gibi. "keröz" kerem özyeğen'in lakabıdır ki bunu artık neredeyse kerem de kabul etmiştir. konserlerde keröz diye bağırınca çoğu zaman bakan kişiliktir. kerizlikle de alakası yoktur. |
||
|
||
uzatmak istemediğim için kesmiştim...açıklaman için sağol en azından arkadaş birşeyi daha öğrendi grubumuzla ilgilii
|
||
|
||
| bir insan bu kadar yetenekli olabilirmi ya | ||
|
||
sahnede yerinde duramıyor
|
||
|
||
adam yetenekli işte...başka söze gerek yok
|
||
|
||
gitarı konuşturmasını çok iyi biliyor en son dreAM TV DE 8x4 konserinde izledim her zamanki gibi performansı süperdi! iyi ki varsın kerem özyeğen!!
|
||
|
||
| kerem tek kelimeyle süper bi insan süpper gitar çalıo onunla tanışmayı çok isterim | ||
|
||
Gercekten yetenekli ve cok tatli biri! Dün Hamburg konserinde yerinde duramadi her zamanki gibi tabii ki de.. Tam fotograf cekicem, hop diger tarafa gecmis zipliyor Ama sonunda beraber foto cektik.. Bu arada ben kendisini Manganin solisti Ferman Akgüle benzetiyorum nedense ![]() |
||
|
||
| evet benziyor. kerem.. kerem kerem'dir! |
||
|
||
| http://www.youtube.com/watch?v=_7NX5ptMy5A arkadaşlar bu keremin fotoğraflarından olşan güzel bir video ama videonun özelliği çalan şarkıdaki harika sesin kereme ait olması. cidden çok hoş |
||
|
||
| Kerem Özyeğen mütevazi bir kişilikli birisi oldugunu düşünüyorum.Aslında onunda sesi güzel.O benim elektro gitar idolüm.Zaten Mor ve Ötesine katılmadan önceki gruplardayken de çok başarılı birisiydi. | ||
|
||
sesi inanılmaz güzel,çok rahat.tavsiye ederim.heralde bi tek kerem kabadayının vokalde nasıl duracağını bilmiyoruz
|
||
|
||
| arkadaşlar özel işlerinizi özel mesajlarla halledin. konunun dışına çıkılmasın rica ediyorum.. konu dışındakileri sildim, bilginize... | ||
|
||
Kerem Özyeğen mütevazi bir kişilikli birisi oldugunu düşünüyorum.Aslında onunda sesi güzel.O benim elektro gitar idolüm.Zaten Mor ve Ötesine katılmadan önceki gruplardayken de çok başarılı birisiydi. evet çok mütevazi. "estağfrullah" diyip duruyor .kabul etsin artık ondan iyi gitarist yok! varmı? ayrıca keremi benden daha çok seveninde olduğunu sanmıyorum. varmı?çıksın ortaya.cesaretin varmı hı,hı?
|
||