|
||
evet çok mütevazi. "estağfrullah" diyip duruyor Kendisinle pek konusmaya giremedik ama mütevazi oldugu her halinden belii.. Kerem abi resim cekine bilirmiz diye sordugumda tabii ki canim diyerek yanit verdi .kabul etsin artık ondan iyi gitarist yok! varmı? ayrıca keremi benden daha çok seveninde olduğunu sanmıyorum. varmı?çıksın ortaya.cesaretin varmı hı,hı? ![]() ![]() Ben varim ve cesaretle cikiyorum
|
||
|
||
çok sevimli bi insan ülkemizin en iyi gitaristlerinden gitar çalarkenki halini çok seviyorum küçükkenden çok tatlıymış ferdi tayfurun filminden biliyorum
|
||
|
||
| benim icin cok degerli bir insan kerem özyegen ona olan hayranligimi cümlelere dökemem.. |
||
|
||
| http://keremozyegenfan.lforum.net/ hepinizi bekliyoruz
|
||
|
||
sahnede performansi muhtesem, bence en iyi gitaristlerden biri, gercketen cok güzel caliyor, hemen herkesi etkisine cekiyor
|
||
|
||
| kerem abi biz seninle gurur duyorum cok cana yakin birizin almya konserlerinde hep arkanisdayiz nerde siz ora biz | ||
|
||
| o gitaR çalarkene bitiyorum yav.çok seviyorum onu. | ||
|
||
Bugün konserde bir pena kapmaya çalışıcam kendisinden inşallah kapabilirim
|
||
|
||
| tahmin ediyorum delay pedalını cok seviyo:) | ||
|
||
| Dün akşam rüyamda gördüm kendilerini..Bi duruma bakayım dedim şimdi de.. Bizimki saçlarını kısacık kestirmiş bir de saçlarını sarıya boyamış beni ziyarete gelmiş ![]() Valla ölüyordum heyecandan öteki Keremi niye getirmedi diye sordum ama sağolsun annem ondan daha baskın çıktı ve uyandırdı beni yaa.... ![]() çok sempatik biri umarım birgün onunla tanışırım. |
||
|
||
Dün akşam rüyamda gördüm kendilerini..Bi duruma bakayım dedim şimdi de.. umarım sarı yakışır mı acaba kerem abimize? Bizimki saçlarını kısacık kestirmiş bir de saçlarını sarıya boyamış beni ziyarete gelmiş ![]() Valla ölüyordum heyecandan öteki Keremi niye getirmedi diye sordum ama sağolsun annem ondan daha baskın çıktı ve uyandırdı beni yaa.... ![]() çok sempatik biri umarım birgün onunla tanışırım. ben bu tarzını daha çok beğeniyorum aslında görünüş olarak değilde bir gitar tanrısı olarak görüyorum onu
|
||
|
||
o yok mu o.. ne yere bakan yürek yakan o.. dedim kimse kerözümü benden fazla sevmez diye,karşıma bi ordu kız dikilmesinmi "hayır ben " diye cıyaklayan. ama ben fikrimi değiştirmedim, asla kimse ona benim aşık olduğum kadarın zerresi kadar olamaz..
|
||
|
||
o yok mu o.. ne yere bakan yürek yakan o.. Canim herkesin sevgisi hayranligi farkli büyüklükte.. Bende Keröz hayraniyim ama onu yolda görsem dedim kimse kerözümü benden fazla sevmez diye,karşıma bi ordu kız dikilmesinmi "hayır ben " diye cıyaklayan. ama ben fikrimi değiştirmedim, asla kimse ona benim aşık olduğum kadarın zerresi kadar olamaz.."Aaa.. Kerem!" diyip bayilmam veya aglamam.. Eger müsaitse merhaba der gecerim. Abartmanin alemi yok ![]() Ayrica Keremi Eurovisionda görmek cok güzel olucak "Gitar Tanrisi Sirbistanda, Eurovisionda!"
|
||
|
||
inşallah şöyle güzel bir solo çeker kerem eurovisionda )
|
||
|
||
| bencede müthis bir gitarist severiz kendilerinide birgün imza alicam birde foto cekincem
|
||