|
||
| kerem'in kullandığı akustik veya klasik gitarların marka ve modelini bilen varmı??? | ||
|
||
Çok seviyom kendisini :DKeşke bende Kerem abi gibi gitar çalabilsem... (İstesemde onu gibi çalamam ya neyse.... )
|
||
|
||
| kerem için tek bi kelime kullanmak gerekir mükemmeeeeeeeeeeeellllllllllllll........ | ||
|
||
Grupta en beğendiğim isim KEREM ÖZYEĞEN ... Sanki SANAT gitarın tellerinden ellerine ellerinden HAYATA akıyor gibi ... Başarılarının devamını dilerim =)
|
||
|
||
| arkadaşlar ikili muhabbetlere girmeyelim, kerem özyeğen ile ilgili yorum yapalım. bu sevgi muhabbeti biraz daha uzarsa mesajları silmek zorunda kalacağım, bilginize. | ||
|
||
| çok iyi bir gitarist KEREM ağbi | ||
|
||
| gıbson les paul gitarın eline en cok yakıştığı gitarist gitar tanrıçası.öv öv bitmez .bana göre dünyanın en harika gitaristi. | ||
|
||
| kerem seninde sahne performanslarini cok begeniyorum ya hic yerinde durmuyorsun bazen bu grupta herkesin özel bi yetenegi var ama sen gitarda en iyilerisin bence
|
||
|
||
| Yeditepe'de bahar şenliklerinde gördüm ilk.Sahnede gerçekten çok iyiydi. Bir de Beşiktaş'a giderken gördüm.Metrocity'e doğru ilerliyordu.Yanında da uzun boylu(yani Kerem'e göre daha uzun)turuncu saçlı biri vardı.Umarım sevgilisi değildir
|
||
|
||
gitar çalmana aşığım
|
||
|
||
kerem'in kullandığı akustik veya klasik gitarların marka ve modelini bilen varmı??? Klasik gitarı görmedim ama Ghetto Akustik Performansında kullandığı akustik gitar "Musicman" dı ! buna eminim ayrıca Akustik bas (Burak kullanıyor) (mavili bi gitar belki hatırlarsın) Yamaha Akustik bassta hammer manyetik harika bi gitar! |
||
|
||
yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım KEREM sana daha çok başarı getirmesi dileğiyle
|
||
|
||
Bana gitar çalmayı sevdiren adam daha ne diyebilirim ki Türkiyedeki en yetenekli gitarist sensin bidee konserlerde şarkılara değişik bir kıvam vermende süper.... )
|
||
|
||
| çok sakin ve dengeli birisi ayrıca konserlerde coşuyor |
||
|
||
| yeteneğini saklamak için çok büyük bir uğraş eriyor,mütevaziliğin bu kadarını anlayamam açıkçası. | ||