|
||
muhteşeeeemm muhteşeeemm muhteşeeemm insannn!!! kulis muhabbetlerii çooookk tatlıı... 2gündür penasıyla yatıp kalkıyorumm...yaa kerem abim anlatılmazz yaaa ben böyle bir insan ciddiyim görmedim karşımıza meyve suyuyla çıktıı yaa çook tatlıydıı...
|
||
|
||
eee abi bu adam öle yani tartışılmaz ki kerem abi sonuçta yani
|
||
|
||
| hatırlıyorum meysa suyu içişini harika bir insan keremöz abi çok seviyorum ben ya. | ||
|
||
| mütevazi | ||
|
||
ya kerem abi benim kendi penamı imzalamıştı şimdi penaya ne oldu derseniz mor arka planı olan bir çerçeve içinde duruyooor
|
||
|
||
arkadaşlar bu benim kendi görüşüm.yanlış anlaşılmasın lütfen:allah birdir diyorum,allah olmasa idi ağaç ve demir olmazdı,ağaç ve demir olmasaydı tabiiki de gitar olmazdı.kerem abi'nin o gitar tutuşu ve çalışına hastayım.aynı zamanda siyasi görüşleri ile de hem fikirim,bu adam Türkiye'nin bir numaralı gitar virtüözü bence.saygılar....
|
||
|
||
kerem abimm!!çok tatlı aşırı seviyorum onu gerçekten ama söylemek gerekirse BEŞİKTAŞ'lı olduğunu öğrendiğim gün daha da çok sevdim onu çok tatlısın kerem abiii
|
||
|
||
tanışmayı o kadar isterdimki ...çok sempatik kendime örnek aldığım bir kaç yerli gitaristten biridir
|
||
|
||
kerem abi,kerem abi!sen bir tanesin yha!ama ben tanıştım arkadaşlar izmir ooze venüe konserinde kulise bir daldım ki ne göreyim!karşım da kerem abi ve burak abi!vay canına dedim ve sarıldım ikisine de fotolar fAlAn derken tanışmış bulunduk.numarası bile var biliyor musunuz.ara sıra rahatsız etmemek maksadı ile ararım konuşuruz bileee şükürler olsun tanrıma
|
||
|
||
| kerrrrrrreeeeeeeeeeemmm muhteşem ve ötesi | ||
|
||
kerem abi,kerem abi!sen bir tanesin yha!ama ben tanıştım arkadaşlar izmir ooze venüe konserinde kulise bir daldım ki ne göreyim!karşım da kerem abi ve burak abi!vay canına dedim ve sarıldım ikisine de fotolar fAlAn derken tanışmış bulunduk.numarası bile var biliyor musunuz.ara sıra rahatsız etmemek maksadı ile ararım konuşuruz bileee şükürler olsun tanrımadoğruysa ve gerçekten tel.numarası varsa sende çoook şanslısın yavv :'(benim tek hayalim onunla konuşmak :(bir bulsam tel numarasını sır gibi saklıcam ama ne çare
|
||
|
||
| Ben numaralarını vermediklerini çok iyi biliyorum ama... | ||
|
||
| onlar vermedi zaten arkadaşlar.ben buldum çevrem sağolsun yaf:d ;Dkesinlikle rahatsız edilmelerine tahammülüm yok numara fln veremem |
||
|
||
çok sakin ve dengeli birisi evet ya konserlerde hem acayip cosuyor ve costuruyor^^
ayrıca konserlerde coşuyor |
||
|
||
kerem ö. acayip tatlı bi insan yaa ben provalarını izlemiştim okdr rahat bi insan ki anlatamam ama ben heyecandan onun yanına da yaklaşamadım ama olsun konseri en önden izlemiştim ve gitarına dokundumm seviyorum onu yaaaaa
|
||