|
||
çok güzel foto tuğçe yaa süpersin..kerem'in bakışlara dikkat
|
||
|
||
| bende gitara onun sayesinde basladım sevıyorum onu ya güzel insan
|
||
|
||
| kerem abi gitar calisina hayranim ya muhtesem enerjik ve dinamiksin seni coooooook seviyorum idolümsün | ||
|
||
| harikaydı kerem abi muhteşem çalıyor | ||
|
||
![]() buda benim çektiğim arkadaşlar
|
||
|
||
Anladığım kadarıyla Keremde pena bırakmıycaksınız ![]() Fotoğraflar için teşekkürler
|
||
|
||
| fotograflar harika sagol tugçe haykonun mor ve ötesinin ne kadar sevdigini zaten yorumlarından ve görüşlerinden biliyoruz kerem abiylede samimiler. | ||
|
||
arkadaslar ben hepsiyle saatlerce konusmustum ve ne yaLan söyleyeyim en sempatik olani kerem özyegendi gercektennnnn yani en cok onunla konusmustum zaten ama gercekten onlari tebrik etmek istiyorum hepsi birbirinden iyi yani gercektenn cok iyiler beni iceriye sokmuslardi ve onlarla konusmustum cidden güzel bir gündü
|
||
|
||
çok güzel olmuş
|
||
|
||
taptığım insann yaa...kerem abiden bir solo bekledim ben deli"nin sonlarına doğru ama yoktu koysalar belki bir renk gelebilir diye düşünüyorumm
|
||
|
||
çok güzel olmuş Beğenmezmiyiz ![]() ya Kerem'i anlatmaya kelimeler yetmez ki !!!
|
||
|
||
çok güzel olmuş Beğenmezmiyiz ![]() ya Kerem'i anlatmaya kelimeler yetmez ki !!!kerem abi süper cikmis her bir resimde
|
||
|
||
Vay be! Abim ne güzel çımış Ellerine sağlık
|
||
|
||
| abi dün cok suskundun niye konussaydin ya biraz sende o güzel sesinle ![]() bu arada yine cok yakisikliydin kerem abi seni de kocaman forumca cok seviyoruz (foruma tesekkür etmediniz ama caniniz sagolsun )
|
||