|
||
| kerem abi aslansin sen : bi de sey sorcam bunu okuycak mi simdi kerem abi : okuycaksa ben soyle bir sey istiym : "balkan" turu yapmayi dusunuyorlarmi? | ||
|
||
taptığım insann yaa...kerem abiden bir solo bekledim ben deli"nin sonlarına doğru ama yoktu koysalar belki bir renk gelebilir diye düşünüyorumm +1 de benden giziim ![]() Mükemmel ötesi bi varlıksın sen Kerem abimm ya ötesi yokk !! =) çok güzel canııım eline sağlııkk :] Ee Kerem abi olur da güzel olmaz mı ^^ |
||
|
||
| çok ama çok seviyorum kerem abimi.. | ||
|
||
soloları süper
|
||
|
||
evet KEREM ÖZYEĞEN Bu isim bende bazen şevk bazen tutku bazen de kıskançlık uyandırıyor siyah ojeli küpeli fönlü saçlı tek üye:) çok severim kendisini müzik bilgisi müthiş süpermiş siyah oje falan
|
||
|
||
| ÇOK GÜZEEL Bİ SESİ VARR ÇOK İYİ Bİ GİTARİST KELİMELERLE ANLATAMIYORUMM ONA OLAN SEVGİMİ | ||
|
||
.morvemervesinin katkılarıyla. |
||
|
||
| vay canına.mükemmel insana mükemmel yetenekten bir parça ha? | ||
|
||
henüz tamamlanmamış bir çizimim mordaşlar... ismail in ısrarları ile ekledik ... devamı gelecek
|
||
|
||
| süpersinn ya :] Bekliyoruz =) | ||
|
||
| Çok Güzel olmuş resim canım yaa | ||
|
||
henüz tamamlanmamış bir çizimim mordaşlar... ismail in ısrarları ile ekledik ... devamı gelecek ![]() Vay beee adaşıma bakın sizzz....Kız cadı ne ara çizdin sen bakayım? Muhteşemsin ellerine sağlık...
|
||
|
||
| çok yakışıklı çok karizmatik harika bir gitarist kerem abim.inşallah konserde bol bol muhabbet edicez. | ||
|
||
![]() sanırım dijital fotomda bir sorun var çizimim bulanık çıkmış inanın orjınali böyle değil
|
||
|
||
| harika olmuş çizimler için sagol. | ||