|
||
| yeni imajı harika ve kerem abim çok cana yakın bir insan onu çok seviyorum. | ||
|
||
| 14 marttaki konserde birkez daha aşık oldum keremöze.çok rahat sahnede harika çaldı. | ||
|
||
kerem abiyi bir gün bende canli görmek isterim ![]() aslinda bütün grubu ![]() almanyaya mutlaka yeniden bekliyoruz!! bu sefer kacirmam |
||
|
||
sempatik bi kişi ve çok güzel gitar çalıyo tanıtım fotolarında saçlarına bittim
|
||
|
||
mordaşlar çizimlerimin devamı burdan takip edelim KEREM ÖZYEĞEN konusu kabarmasın... ![]() http://www.morveotesifan.com/forum/index.php/topic,10372.0.html |
||
|
||
yeni imajı resimde beğenmemiştim pek ama 14martta kuliste görünce bayıldım..söyledim de zaten kerem abi saçlar müthiş olmuş diye sanırım hoşuna da gitti
|
||
|
||
| valla benim beğendiğim bir gitarist |
||
|
||
| o küçücük bedenindeki kocaman yüreğiyle hayran olduğum bir tını keremöz.sessiz sedasız gitar tellerini gıcırdatırken ortaya attığı 10 numara cümleler bir harika ve hayat ötesi..... canım abim benim.......... kimler yalansız ki onlar ağlasın......(burdaki vokal bütünlüğü çok hoş...burak a kerem e ve ozan a teşekkürler iyi ki varsınız..tabii ki keremkabadayı ve harun abi için de....) |
||
|
||
| gitarın çalmasının yanında çok da iyi bir sese sahip,mvo nün bel kemiği | ||
|
||
bu yeni imajın ne abi bilmiyorum nasıl olmuş yorum yapmak istemiyorum
|
||
|
||
| öncelikle merhaba ben yeni üyeyim Kerem abi gerçekten çok süper bir insan gitar çalışından insanlığına kadar gerçekten her şarkıda gruba ve kendisine tekrar tekrar tapmama sebep olan insan süper ötesi inşallah onunla ve diğer grup üyeleriyle tanışma fırsatım olur..... | ||
|
||
Kerem Abi Gitarini İstiyorum
|
||
|
||
| iyi ki var dediklerimden. | ||
|
||
kerem cok iyi bir e-gitaristi'dir,insallah bende bir gün onun kadar iyi e-gitar calabilirim
|
||
|
||
| kerem özyeğen'den inciler.. müziyen olmasaymış aktör olurmuş. düğününde björk'ün sahne almasını istermiş.. cenazesinde ordinary world'ün çalmasını istermiş.. aldığı ilk albüm queen'den greatest hits imiş.. mfö'nün albümü çıksa ilk günden koşup alırmış.. bohemian rhapsody isimli şarkıyı yazmak istermiş.. |
||