|
||
cidden niye acaba??tarkan gözübüyük var halbuki orda prodüktörlüğümüzü yaptı sonuçta
|
||
|
||
klipteki burak abiyle zıplayışları çooookkk tatlııı
|
||
|
||
Evet müziğe göre ayak vurmalar falan ![]() Bir dönüşü var ki 03:03 de mükemmel ya
|
||
|
||
| kerem abinin konserlerdeki o bize yansıttığı atmosfer,ışık harika ötesi bir duygu hele birde o aniden zıplaması yokmu müthiş oluyor ya. | ||
|
||
Evet müziğe göre ayak vurmalar falan aynen...harika ya, hortum gibi..........
![]() Bir dönüşü var ki 03:03 de mükemmel ya |
||
|
||
kerem, pentagram konserinde çok fena protesto edilmiş, neden acaba? ![]() http://www.morveotesifan.com/forum/index.php/topic,20881.msg170806.html#msg170806 üstteki linkten öğrenebilirsin. |
||
|
||
en son klipteki hareketleri süperr deli gibi çalmış resmen
|
||
|
||
süper zıplıyor o öyle zıplarken insanda yerinde duramıyor doğal olarak
|
||
|
||
en son klipteki hareketleri süperr deli gibi çalmış resmen ![]() yani normal zaten öyleler ..................
|
||
|
||
yeni saç stiliyle kalbimde bir kez daha taht kuran şahsiyet
|
||
|
||
| tarzından ödün vermeyen karakterli birisi bu arada yeni saçlar süper olmuş | ||
|
||
kerem, pentagram konserinde çok fena protesto edilmiş, neden acaba? ![]() Galiba Pentagram'ciler 'Popçular dışarı' demişler.Keröz abi de onlara kızmış(haklı olarak).Ondan galiba.
|
||
|
||
| hem karizmatik hen de gitarı çok iyi | ||
|
||
| Hiç tanışma ve konuşma fırsatım olmadı ama yorumlarınıza göre gerçekten çok mütevazi, sevecen ve çok şeker bir insan.Gerçekten örnek alınılabilecek bir insan. Bende çok seviyorum onu. İnşallah Zeytinli'ye tekrar gelirler de bende tanışma fırsatı bulurum. | ||
|
||
kerem abi bana gore super
|
||