|
||
| Evet benziyolar baya.Ben fazla benzetememiştim daha önce ama, şimdi hak veriyorum size. | ||
|
||
%99.9 Johny Deep' e benziyor
|
||
|
||
zaten kerem bir röportajında söylemişti,''müzisyen olmasam aktör olurdum'' diye...
|
||
|
||
| kerem abi müzik dünyasının bir gerçeğidir.bir virtüyöz ve daha ötesi.olağan üstü varlık... saygıyla eğiliyorum önünde... |
||
|
||
%99.9 Johny Deep' e benziyor arkadaşlar;kerem abi ona benzemiyor.o Kerem abi ye benziyor!!!dikkatinizi çekerim ![]()
|
||
|
||
yaa evet katılıyorumm kesinlikle çok benzetiyorum bende ilk andan beriii
|
||
|
||
| müziği hakkında konuşmaya devam ediniz, birilerine benzemesinden değil.. saygılarla.. |
||
|
||
kerem bence grubun en tatlısı onları henüz yakından görmedim ama inşallah malatyadada konser verirlerde görüşürüz hepsini çok seviyorum çok iyler yolları açık olsun http://
|
||
|
||
konserlerde coşturuyor valla.
|
||
|
||
![]() tanrıdan bir melek diledim bana ''seni'' gönderdi...
|
||
|
||
%99.9 Johny Deep' e benziyor arkadaşlar;kerem abi ona benzemiyor.o Kerem abi ye benziyor!!!dikkatinizi çekerim ![]() ![]() evet o kereme bensiyor ama nekadar cok birbirine benseselerde kerem tek dir(ve keremim daha güzel )bence
|
||
|
||
![]() tanrıdan bir melek diledim bana ''seni'' gönderdi... ![]() Vaayyyy, hem söz anlamlı hem de resim söze çok güzel uymuş. Süper yapmışsın valla ellerine sağlık. |
||
|
||
| çok yakışıklı türkiyenin en iyi gitaristi kerem. | ||
|
||
| Gitar çalmayı kendisi öğrenmiş ya, ilk duyduğum da bu beni çok etkilemişti. Demekki böyle insanlar da var demiştim. Hayatımda sayısız şeyin değişmesini sağlayan biricik insan. Hareketleri, davranışları çok düzgün gerçekten de.. |
||
|
||
| abim de kendi kendine öğrendi sayılır.sene sonu için bir kaç kez amcamdan yardım almıştır 5.sınıfa giderken.şimdi 19 yaşında ve de harika çalıyor.bugünlerine sadece yeteneği ile geldi. kerem abiyi filmlerde görmekte güzel olurdu.(tabii küçüklükten kalma minik sahneyi hatırlatalım.)müzisyen olmasaymış aktör olurmuş.maşallah maşallah yetenek insanı. |
||