|
||
çok kaliteli bir insan çok seviyorum onu gitar çalışı muhteşem bence türkiyedeki en iyi gitarist
|
||
|
||
Ben ömrümde bu kadar utangaç ve hassas bir adam görmedim.Konserde(rock'n dark) gözlerimize bakamadı kızardı utangaç tatlı roker
|
||
|
||
Ben ömrümde bu kadar utangaç ve hassas bir adam görmedim.Konserde(rock'n dark) gözlerimize bakamadı kızardı utangaç tatlı roker Bu ona çok yakışıyor..Belkide böyle olduğu için seviyorum ya da seviyoruz ya da seviyorlar ![]()
|
||
|
||
Ben ömrümde bu kadar utangaç ve hassas bir adam görmedim.Konserde(rock'n dark) gözlerimize bakamadı kızardı utangaç tatlı roker Bu ona çok yakışıyor..Belkide böyle olduğu için seviyorum ya da seviyoruz ya da seviyorlar ![]() ![]() elbette ben o gün daha çok sevdim yakından daha iyi...
|
||
|
||
| Bende görebilsem birgün, ben de daha çok sevicem de.. Hani böyle insanlar karşıdan, uzaktan farklı görünürler ya, hani bu adam çok kötü biri falan gibilerinden, sanırım Kerem öyle değil. Yani neyse o, gibi geliyor bana. İnsanları yakından tanıyınca tabi düşünceler de daha çok değişiyor..iyi/kötü/çok iyi/çok kötü falan gibi. |
||
|
||
Bende görebilsem birgün, ben de daha çok sevicem de.. evet ben yakından görünce aaaa çok yakışıklıymış dedim ama ablam(morvemervesi) seviyor ya benim için yeri ayrı
Hani böyle insanlar karşıdan, uzaktan farklı görünürler ya, hani bu adam çok kötü biri falan gibilerinden, sanırım Kerem öyle değil. Yani neyse o, gibi geliyor bana. İnsanları yakından tanıyınca tabi düşünceler de daha çok değişiyor..iyi/kötü/çok iyi/çok kötü falan gibi. |
||
|
||
evet ben yakından görünce aaaa çok yakışıklıymış dedim ama ablam(morvemervesi) seviyor ya benim için yeri ayrı evet anlıyorum , neyse biz Kerem'den çıktık gidiyoruz, konuya dönelim bari
|
||
|
||
o çok başarılı ....keröz diyince aklıma gitar ve onunla oluşturduğu harikalar geliyo..
|
||
|
||
lütfen bu konuda hassasiyetimizi dikkate alın, mordaşlar...
|
||
|
||
| Arkadaşlar ''keröz'' lakabı Kerem Özyeğen'in yakın arkadaşları tarafından bulunmuş bir addır. Ayrıca bu adı Kerem Özyeğen de kabul etmiştir. Yani siz niye rahatsız oluyorsunuz anlamıyorum
|
||
|
||
keremcim gitarda 1 numarasın basarılarını devamını dilerim ![]() |
||
|
||
| gitar solosunda hayran olduğum 3 adamdan biridir valla ölürüm | ||
|
||
| Süper bi insan,zaten bu dünyada Kerem,Harun,Burak,bide Kerem abi önemli benim için.(Gizoşumu unutmuyom tabi ki:)Gerisi boşş... | ||
|
||
| kerözüm benim için birtane muhteşem bir insan. | ||
|
||
kerem abinin konserlerdeki o bize yansıttığı atmosfer,ışık harika ötesi bir duygu hele birde o aniden zıplaması yokmu müthiş oluyor ya. kesinlikle ismail yaa katılıyorum xD konserlede bitiyorum Kerem abiyee..
|
||